Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No vagyok, es a pasi szegeny?
Szoval, no vagyok, az atlagosnal jobb anyagi helyzettel es van egy pasim akivel hetente randizunk. A dolog rovid lenyege annyi, h o a noverevel, a batyjaval, es a novere ket gyerekevel el ergo nala nem tudunk randizni, nalam pedig a randi mas okbol kizart (indifferens h miert).
Szoval hotelekbe jarunk ami tok oke de MINDIG en fizetek, en fizetem a kajat is ha rendelunk, plusz taxik (oke neha beszall a taxiba). A legjobb eset az ha mondjuk felezzuk de ez eddig ketszer fordult elo.
Itt nem arrol van szo, h anyagias vagyok de ahonnan en jovok ott normal esetben a ferfiak fizetnek- a nok pedig felajanljak h fizetnek, de ez eszebe sem jut.
Lenyeg a lenyeg, szombaton randi de mivel elegem van az allando fizetesbol kozlom vele h ezen a hetvegen vagy o fizet mindent vagy nincs randi.
Mindketten 30 on felul vagyunk nekem sajat hazam plusz egy lakasom van o pedig egy alberletben dekkol a fel csaladjaval. Mindezt tudtam mielott osszejottunk, de mivel tetszik es szeretjuk egymast, igy igy voltam vele, h ez nem szamit. Az osszes pasim hasonlo ill magasabb szinvonalon ally anyagilag, szoval ez sosem volt problema.
Tudom h szegeny es emiatt rosszul erzem magam attol h valasztas ele allitom-de semmi kedvem ezt az unfair helyzetet fenntartani. A vicc az h o vidaman elnezi h en fizetek, csak akkor fizeti a felet ha megkerem,
A multkor elutaztunk es kozoltem h ez csak ugy mukodik ha fizeti a sajat repjegyetbes a szallodaja felet amibe szerencsere beleegyezett.
44 eves pasikent sztem ez borzaszto.
33/N
Teljesen igazatok van, ez tenyleg rohejes-konkretan a naivitasom marmint h telleg el tudom kepzelni, h vesz egy kocsit mikozben a telefonszamlajat nem tudja kifizetni. Mondta, hogy a kocsi (valami hasznalt) ket honapon belul meglesz, csak le kell mondania dolgokrol miatta.
Nem tudom milyen no tudja elfogadni, de amikor konfliktusok merulnek fel koztunk mindig azt mondja, h az osszes exe ugyanezt mondta es itt mindig mindenki felreerti ot. Megbizni nem tudok benne-nem tudom miert, es ugyan tudom h huseges, nem gondolom, h ez mindig igy lesz. Itt a gond az h mi minden gondolatunkat megosztjuk egymassal napi 4-5 orat beszelunk telefonon mindennap, sms-es et cetera szoval ha elhagyom akkor nagyon hianyozna.
Ugy gondolom, hogy a legtobb kapcsolatnak van egy kifutasi ideje, ez mar 10 honapja tart de ha ez nem valtozik akkor velhetoleg en balra el. A hazberles egyebkent nem lenne rossz otlet, de ha lakod ha nem, akkor is van egy rezsiosszeg amit ki kell fizetni, plusz eves ado stb ami a vegen tobbe kerul mint a hotel. Masreszt az mar vegkepp orultseg lenne.
Szoval hat mindenkinek koszi, valaki kerdezte h o komolyan hisz e ebben a fold lapos es tarsai teoriakban es igen, o tenyleg igy gondolja esbtelenvan osszeeskuves elmeletekkel. Ja meg ha valakinek valamifele heg-e van, akkor az a napon jobban gyogyul es hasonlo eletveszelyes baromsagok, szoval erdekes. Amit utalok az h o mindig azt allitja, h o sosem hazudik, es meg sosem hazudott senkinek-mikozben ilyen sztem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!