Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » No vagyok, es a pasi szegeny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

No vagyok, es a pasi szegeny?

Figyelt kérdés

Szoval, no vagyok, az atlagosnal jobb anyagi helyzettel es van egy pasim akivel hetente randizunk. A dolog rovid lenyege annyi, h o a noverevel, a batyjaval, es a novere ket gyerekevel el ergo nala nem tudunk randizni, nalam pedig a randi mas okbol kizart (indifferens h miert).

Szoval hotelekbe jarunk ami tok oke de MINDIG en fizetek, en fizetem a kajat is ha rendelunk, plusz taxik (oke neha beszall a taxiba). A legjobb eset az ha mondjuk felezzuk de ez eddig ketszer fordult elo.

Itt nem arrol van szo, h anyagias vagyok de ahonnan en jovok ott normal esetben a ferfiak fizetnek- a nok pedig felajanljak h fizetnek, de ez eszebe sem jut.

Lenyeg a lenyeg, szombaton randi de mivel elegem van az allando fizetesbol kozlom vele h ezen a hetvegen vagy o fizet mindent vagy nincs randi.

Mindketten 30 on felul vagyunk nekem sajat hazam plusz egy lakasom van o pedig egy alberletben dekkol a fel csaladjaval. Mindezt tudtam mielott osszejottunk, de mivel tetszik es szeretjuk egymast, igy igy voltam vele, h ez nem szamit. Az osszes pasim hasonlo ill magasabb szinvonalon ally anyagilag, szoval ez sosem volt problema.

Tudom h szegeny es emiatt rosszul erzem magam attol h valasztas ele allitom-de semmi kedvem ezt az unfair helyzetet fenntartani. A vicc az h o vidaman elnezi h en fizetek, csak akkor fizeti a felet ha megkerem,

A multkor elutaztunk es kozoltem h ez csak ugy mukodik ha fizeti a sajat repjegyetbes a szallodaja felet amibe szerencsere beleegyezett.

44 eves pasikent sztem ez borzaszto.

33/N

2018. júl. 17. 22:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Szóval van házad és lakásod, amibe nem mehettek heti egyszer dugni, ő és az egész családja pedig egy világi csődtömeg, oda szintén nem.

Tartom valószínűnek, csak szeretők vagytok, de legalábbis neked tuti van ott vmi a háttérben, mert különben semmilyen indok nincs, ami miatt ne tudnád hazavinni heti egyszer, hogy megdugjon. Mivel ennyire leadod a szintet egy sima szexért, gondolom nem is nezel ki annyira jól, vagy kicsit kövér vagy.

Ha ennyi pénzem lenne, és csak egy szeretőt keresek, inkább költeném a pénzt edzésre, aztán összejönne egy fokkal jobb pasi is, akinek futja legalább egy albérletre.

2018. júl. 18. 07:51
 12/22 anonim ***** válasza:
19%

"Az egyik pl hogy miert nem lehet nalad randizni,"---azt a sugar daddy elvesztését jelentené, nélküle viszont nincsen saját lakás, nincsen lóvé és gondtalan élet...

A szeretőd keres alap nettó 130e-et + másodállásban azért a nettó 60-70e is bejön, az már 200e Ft. A S.D. gondolom neked ennél bőven több lét ad, tehát telik rá, hogy S.M. legyél, akkor meg ne garasoskodjál!

2018. júl. 18. 08:05
 13/22 peca1000 ***** válasza:

Saját házad van, miért nem ott szexeltek?

Akkor nem kéne szállodát fizetni.

2018. júl. 18. 14:31
 14/22 A kérdező kommentje:

Oooo hat benyogte h o nem tudja kifizetni a mostani hetveget, de o szivesen kifizeti a kivetkezot, ugyhogy benyogtem h nem tudom kifizetni ezt a hetveget, es akkor tali egy het mulva:-)))))

Persze h ki tudnam fizetni, de ez egy nonszensz-szoval ha ezt hagyom igy ebben a formaban akkor a helyzet sosem valtozik. A kover kommentre: en konkretan vekony vagyok.

Sugar daddy nincs, most igy hirtelen mar nem emlekszem a tobbi dologra, de igy nagyjabol ez a lenyeg.

2018. júl. 18. 14:44
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem vagytok egymâshoz valók.

Èrtelek és valahol igazad van, hogy nem jogos ha mindig te fizetsz ( vagy többször). De ha egyikőtök se enged , / nem szexeltek nàlad, vagy ő nem keres jobban fizető munkàt, nyúl bele a pénztàrcàjàba jobban, akkor ez hosszútàvon halàlra van ítélve. Folyamatosan enni fogod a kefét a pènzed miatt, és ezt rajta vezeted majd le, neki pedig kisebbségi komplexusai lehetnek akàr.

Azt nem értem, hogy mire szàmítottàl mikor összejöttél vele. Tudtad milyen helyzetben van, akkor miért panaszkodsz, hogy te kvàzi fizetsz hogy szexelhess a dugópajtiddal?

Az az érzèsem, hogy ez nem egy felvàllalt pàrkapcsolat, vagy férjnél vagy vagy pasid van otthon, netàn az ingatlanok se a tieid, ezért se viheted oda a szegény kant.

Akàrmi is van a hàttérben, hosszútàvon ez nem fog működni ha ennyire zavar ez téged.

Az eszedbe se jutott, hogy pl tudatosan kihasznàl? Làtja mennyi pénzed van, làtja hogy helyette is fizetsz, így nem siet költeni. Ha meg dobod, ürítésre valót bàrmikor talàlhat ha még te is mint csinos, vékony pénzes nő leàllsz vele. Egyébként, ha szeretnétek egymàst, nem heti egy dugósrandiból àllna a viszonyotok.

2018. júl. 18. 16:26
 16/22 anonim ***** válasza:

En sem ertem hogy ha hazad es lakasod van akkor minek hotelbe menni.

Valamit nem mondtal el.

2018. júl. 18. 18:23
 17/22 A kérdező kommentje:

15-os Mindket ingatlan az enyem. Mire szamitottam? Nem gondoltam vegig mert senkinek nem az anyagi helyzetet nezem, tehat nem vezettem le fejben, h ki mit fizet igy elore. Az azaz szazalek hogy szerelmes belem, konkretan velem szeretne leelni az eletet de engem nem az zavar, hogy nem fizet megallas nelkul hanem az, hogy fel sem ajanlja. Oke, a taxinal felajanlja de siman elnezi, h en fizessem a hotel szamlat mintha kvazi ez az en dolgom lenne.

A barataim ezt rohejesnek tartjak es konkretan mindenki azt mondja h vele ezt nem lehetne megcsinalni, de ha valakivel alapvetoen jo egy kapcsolat akkor ez nem igy mukodik. Gondoltam mar arra is h elhagyom (nem emiatt) de oszinten szolva nem megy.

Azert talalkozunk ritkan mert nagyon messze lakunk egymastol szoval ez kvazi egy tavkapcsolat, ezert szeretne kozelebb koltozni de eloszor autora gyujt mert o azt hiszi h akkor tobbet tudunk talizni, ami netto hulyeseg mert kocsival ez 3 ora oda es 3 vissza, es o azt hiszi h o ezt majd levezeti naponta-amit munka mellett konkretan kizartnak tartok mindset fel reszerol.

Igen, probal uj munkat keresni ami jobban fizet mert a jelenlegi ket allasa meg kombinaltan sem tesz ki egy decens fizetest. Ugyanakkor azt vallom, hogy csak azert mert mas pasi ezt siman ki tudja fizetni, de kozel sem ilyen jo vele az nem eri meg-mert amikor oreg leszel akkor senki nem fog arra emlekezni h kines mit fizetett hanem csak maga az elmeny marad meg.

Konkret szamokat nem tudok mondani mert ahhoz at kene valtanom ami diszkalkuliaskent egy kisebb melo, de itt jelenleg nem a vilag legdragabb hoteljerol beszelunk, kb atvaltva olyan 3-40 egy napra, csak a hotel szal abszolut nem luxus, nem Savoy vagy 4seasons hanem siman a megengedjeto kategoria. A Taxi altalaban olyan 8 ezer oda vissza, utana kaja (etteremfuggo szal nem tudom) tehat az egesz nap ottalvas nelkul kijon kb HUF-re kalkulalva 70-80 e forintbol.

Nem tudom mennyit keres, mert van amikor csak 3 napot dolgozik plusz gyerektartas, de jelenleg a teloszamlajat sem tudja kifizetni mar kb egy honapja, szoval internete nincs-de hivni lehet. Szerencsere sosem kert kolcson.

Egyebkent valogatos sem vagyok, szal engem a hotel allapota abszolut nem zavar, nem az az enterior miatt megyek, nyilvan ha egyedul lennek nek ezt valasztanam, de igy nincs az h o nem tudna kifizetni (oke, hat megis van:-)

En sem josolok ennek tul sok jovot a kulturalis es egyeb kulonbsegek miatt, plusz nem tudok egy olyan pasit komolyan venni aki azt hiszi h a fold lapos es a holdraszallas egy hoax, a gravitacio pedig csak kitalacio, es h Amerika valojaban Afrika es tulkepp az egesz terkep forditva van (osszeeskuves elmelet). Szal ehhez igy 30-on tul mar realistanak erzem magam.

2018. júl. 19. 10:33
 18/22 anonim ***** válasza:

"nem tudok egy olyan pasit komolyan venni aki azt hiszi h a fold lapos es a holdraszallas egy hoax, a gravitacio pedig csak kitalacio, es h Amerika valojaban Afrika es tulkepp az egesz terkep forditva van (osszeeskuves elmelet)."

Ez most komoly??

Jó, hát megérdemled.

70-80 ezreket költesz rá/alkalom, azaz hetente. Az 1 hónapban 280 e.

Már meg ne sértődj, de egy pasira, aki 44 évesen a tel.számláját nem tudja kifizetni. (Plusz a fenti infók az értelmi képességeiről :D)

Ezt a szintet milyen nő tudja elfogadni?

Aki 44 évesen nem tud telefont (!!) fenntartani, az az én szememben a legalja, már bocs.

Igen, biztosan önzetlenül szeret téged.

Addig jó neked, míg ilyen messze van, az istenért közelebb ne költözzön.

Mondjuk egyedül nem is fog tudni, szerencsére.

2018. júl. 19. 15:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Nincs kocsim, nem értek hozzà, de szerintem ha a teloszàmlàt nem tudja kifizetni, akkor egy autót hogy fog fenntartani a költségeivel, meg benzinnel ha napi 6 óràt akar furikàzni? Meg ugy egyébkènt is.
2018. júl. 19. 16:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Mèg annyit hogy ha ennyit költesz erre, ennyi erővel kvàzi egy lakàst is kibérelhetnél mint ahogy némelyik gazdag pasi a szeretőjét kitartja és ott a szerelmi fèszekben dugtok te meg fizeted. A taxiköltséget meg a maceràt megspórolod de ugyanott lennél vele mint most kb. Ne haragudj, nem rosszindulatú vagyok és anyagias plàne nem, de ez úgy röhejes ahogy van...
2018. júl. 19. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!