Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ignorál ennyire a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ignorál ennyire a pasi?

Figyelt kérdés

Egyszer egy pasival eléggé közel kerültünk egymáshoz. (szó szerint közel hajolt stb..) Odahívott magához, beszélgettünk, nevetgéltünk, megfogta a kezem. Utána meg már csak maximum köszön. Másokkal olyan jól elvan. Hozzám akkor szól max, ha kérdezek. (De az is csak felületes dolgok. Meg ne én fussak utána) Mondták, hogy nehezen nyílik meg, de én már feladtam. Lehet, h a személyem nem bírja? Vagy mi ez?

26évesek vagyunk

2018. júl. 24. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy mégsem olyan voltál, mint amire számított és volt benned valami ami nem tetszett neki.

Szerintem is fölösleges erőltetni.

2018. júl. 24. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akar tőled semmit,nem kellesz neki és tisztában van azzal, hogy akaszkodsz rá.
2018. júl. 24. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, ezt én is írhattam volna, csak idősebbek vagyunk. Annyira jólesett, és olyan jó volt, hogy végre valaki, aki hozzám hasonló, aztán mint hogyha elvágták volna a dolgot. El kellett engednem, de hiányzik, mert olyan ritkán futok bele hasonlóba, felüdülés volt.
2018. júl. 24. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:

#1 +1

Én pont ugyanerre gondoltam.

2018. júl. 24. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Az nem derült ki, hogy te mit tettél, hogy alakuljon valami, milyen jeleket küldtél, hogy nyitott vagy rá?

Odahívott, megfogta a kezed, stb, tehát közeledett. Te csak passzívan élvezted a helyzetet vagy éreztetted, hogy kölcsönös az érdeklődés.

Oké, hogy "Meg ne én fussak utána", de éppen ettől az attitűdtől mehet el a kedve. Ő miért fusson te utánad, ha te így állsz hozzá?

Ha így állsz hozzá, akkor és nem érzi a kölcsönösséget, akkor érthető, ha elmegy ettől a kedve és ignorál.

2018. júl. 25. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!