Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kavarni egy férjes nővel? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kavarni egy férjes nővel? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

2 éve megismerkedtem egy lánnyal, akkor még nem volt senkije. 2 naponta taliztunk, sokat együtt voltunk. Én akkor nem akartam kapcsolatot. Ő közben összejött egy sráccal. De közben velem is kavart illetve nagyon nagyon jóban lettünk. Mindent elmondtunk egymásnak, igazi lelki társak lettünk. Számíthattunk egymásra bármiben. Sajnos úgy alakult, hogy ettől a sráctól teherbe esett. Biztos, hogy ő az apja, mert nagyon hasonlít a srácra. A gyerek miatt a srác megkérte a kezét meg persze látom, hogy szereti is. Most volt 2 hónapja az esküvő. A csajszi meg szereti is valamilyen szinten de főleg a gyerek miatt ment hozzá. Mi továbbra is szoktunk találkozni, azt mondja, hogy ő is szeret engem. A probléma az,hogy én már olyan szinten szerelmes vagyok belé, hogy semmi másra nem tudok gondolni hetek óta. Semmi más nem köt le. A gond csak az, hogy a férje az elsődleges, mert nem akar balhét és a pasi nem is tudja, hogy én is itt vagyok. Így heti 1-2 napot szoktunk találkozni. Nagyon nagyon nehéz helyzet mégis úgy érzem, hogy nem tudnám elengedni annyira szeretem pedig tudom, hogy így semmi közös jövőnk nincs. Mert se nyaralni se hosszabb napokra nem tudunk elmenni együtt. Mit tehetnék? Volt már valaki hasonló helyzetben? Folyton hiányzik ha nem vagyunk együtt.

26F

2018. júl. 22. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem akarsz még jobban belebonyolódni, akkor szerintem felejtsd el ezt a lányt. Egyrészt nagyon gáz amit veled művel és amit a férjével is. Gondold el ha veled csinálná ugyanezt a hátad mögött. Az ilyen kabarásoknak mindig sírás a vége...
2018. júl. 22. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem maradj ki ebből az egészből, semmiképp se ásd bele jobban magad.

Férjes nővel akinek gyereke van csak szeretői és szigorúan csak szeretői kapcsolat. Lehetnek érzelmek amíg együtt vagytok és szex után összebújtok, de ennél többet nem érdemes beleerőltetni mert csak a szar van vele.

Amúgy, ha a csaj annyira téged akart volna akkor együtt lennétek. Nem az, hogy ezzel-azzal kavar párhuzamosan majd egyből esküvő mikor becsúszik a baba.

Ám ilyen az amikor egy lány "kapcsolatról" beszél. Igazából semmiben nem másabb mint az általad, feléje felvázolt helyzet, csak annyi a különbség, hogy ők mégis úgy dugnak, hogy kapcsolatot színlelnek, de mélyebb dolgok nem tartják össze ezen kívül.

Szóval közöld a csajjal, hogy szex jöhet, több nem. Nem is érdemes ilyen nőre alapozni semmit aki a kapcsolata előtt ezzel kavar, azzal kavar, kapcsolatában is majd amikor becsúszik a baba akkor hüp-hüp van mert mégsem jó minden és továbbra is máshoz húz.

2018. júl. 22. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha ezen gondolkodnod kell, akkor csak gratulálni tudok. Megérdemlitek egymást.
2018. júl. 22. 17:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Az eszem tudja, hogy mit kéne tennem. Lezárni és maximum csak héba hóba beszélni, nem találkozni.

A szívem viszont teljesen rá van kattanva. Igazából főleg rajtam múlt, hogy nem jöttünk össze anno. Én voltam a hülye, én nem akartam. Most meg már nagyon bonyolult a helyzet. Szétcseszni sem akarom a férjének az életét persze de ha már 1-2 napig nem találkozunk teljesen megvagyok őrülve, hiába megyek el egész napra haverokkal például a balatonra, kb 10 percenként eszembe jut, hogy mennyire rossz nélküle. Az a baj, hogy egyik barátnőmet sem szeretettem ennyire egy kapcsolatban mint ezt a csajt akivel nem is járunk.

2018. júl. 22. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha lefekszik veled akkor gerinctelen a no. Ha nem akkor jobb ha nem talalkoztok. De miert mennel mas felesegevel nyaralni ? Elhajtottad hogy nem kell most meg vajudsz mert nincs jobb rajottel.
2018. júl. 22. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
41%

Mindkettőtök érdekében szakits meg minden kapcsolatot Szép fokozatosan.

Tudom ezt most elkepzelni se tudod és fájni fog, de később belenyugszol szépen. Kinek jó ez drága? Ennél te is többet erdemelsz. Így csak egy kis mellőzött senki vagy a háttérben.

2018. júl. 22. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Édes Istenem... ezek a mai "férfiak"?! Ilyen rinyagépek?
2018. júl. 22. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Haggyad már szerelmes
2018. júl. 22. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

Istenem, ezeknek semmi nem jó. Nyilván itt is a kérdező a rossz, mert himbilimbije van. Ha fogja magát és simán lelép, miután a fiókba ficcent bohóc után a történet másik két résztvevője beleugrott egy "muszájházasságba", akkor szívtelen görény, ha kiderül, hogy mégsem pszichopata, azaz vannak érzelmei és nem hagyja hidegen a dolog, ráadásul a drága férjezett-pulyázott nő is folyamatosan keresi a társaságát (!!!), akkor meg rinyagép. Kapjatok már a tökéletes nunitokhoz egy kicsit.

Kérdező, minél hamarabb szállj ki, bármennyire is rossz lesz eleinte.

2018. júl. 22. 20:36
 10/10 anonim válasza:
Figyelj. Én úgy nőttem fel 12 éves koromtól, hogy anyám valaki mással volt. Elváltak a szüleim és borzalmasan haragudtam(talán még most is) arra a pasira aki elvitte. Ezt azért nem pártolom mert gyerek is van. Nem lesz könnyű így. Lehet, hogy az ő pasiját nem nézed jónak a nőhöz, de ha nem nála lesznek a gyerekek akkor neki nem lesz jó, ha nem a nőnél, akkor meg annak lesz rossz, és a férje is egy ember akinek érzelmei vannak. Én gyerekként annyira haragudtam a palira, hogy elkezdtem azért edzeni, hogy ha majd itt lesz az idő, megverjem. Talán még mindig megverném. Szerintem ne csináld. A CSALÁD érdekében.
2018. aug. 6. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!