Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy férjes hölgybe?
26 eves egyedulallo ferfi vagyok hotelban dolgozom.
Kb fel eve egy ferjes asszony szeretoje aki egyebkent a hotel fonoke.
31 eves es van neki egy 7 eves gyereke.
Sajnos nagyreszt csak munka korben tudunk talalkozni titoktartas miatt
Imadom ezt a not ugy erzem benne mindent megtalaltam eletem szerelme.
Amikor megismerkedtunk mondta hogy nagyon rossz a kapcsolata a ferjevel.
Szeretett volna elvalni es velem egyutt lenni, de a ferje mintha megerzett volna valamit egy ido utan, ezert az elkezdett kapalozni/kedveskedni. (ahogy a tipikus ferfiak szoktak ha szarban van a haza)
Azota ugy vettem eszre hogy lecsendesettek az ö reszerol a dolgok azzal az uruggyel hogy jobb a bekesseg.
Azt mondja hogy engem szeret.
Nagyon szeretem ot es latom rajta hogy ö is igy erez.
De ugy erzem soha nem fog lepni.
Mit tegyek? ha voltatok mar ilyen cipoben legyszives irjatok le tapasztalotokat.
"Fél év rövid, nagyon kevés, ki tudja mit hoz az idő, lehet kiszeretsz belőle, találsz valaki mást, lehet ő szeret ki belőled..."
Fél év pontosan elég arra, hogy lebomoljanak a szerelemért felelős hormonok. Fél év az első nagy vízválasztó, ilyenkor szokott a legtöbb párkapcsolat, viszony zátonyra futni.
A hölgy is ebben a cipőben járhat. Még nem érti, mi történik, még akarja érezni a csodát, de valójában már tudja, hogy vége, hogy csak szalmaláng volt.
Elillant a rózsaszín köd, rádöbbent, hogy amellett, hogy nőből van, anya is egyben. Anya, aki felelős a gyermeke jólétéért, biztonságáért. Ezt pedig a férj tudja megadni, nem pedig a férj alkalmazottja.
Minél előbb belátod hogy vége, annál jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!