Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férjes nőt szeretek. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjes nőt szeretek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, és ő is ennyi idős.Pár hónapja ismertem meg, ugyanott kezdett el dolgozni ahol én. Mikor megláttam tudtam ő kell nekem, mikor megtudtam, hogy férjnél van akkor eldöntöttem, hogy nem próbálkozom de nem bírom. Gyönyörű, okos, és mindig mosolyog, egyszerűen nem lehet nem szeretni, és már fülig szerelmes vagyok belé. Tegnap kettesben voltunk az irodában, és én nem bírtam tovább megcsókoltam, és ő visszacsókolt. De aztán elhúzódott felemelte a kezét mintha fel akarna pofozni, de mégsem tette meg csak azt ismételgette, hogy ennek nem lett volna szabad megtörténnie, és felejtsem el örökre. De képtelen vagyok, ilyen szenvedélyes csókot nem lehet, és így már tudom, hogy ő is érez valamit irántam, és ma megtudtam, hogy gallyon van a házassága is, csak a két kisgyereke miatt nem váltak még el.

Mit tegyek? Képtelen vagyok elfelejteni, csak ő jár a fejemben. De ő ma a közelembe sem jött, került egész nap.

2016. jún. 8. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez sajnos veszett fejsze nyele...

Ha nem akarja otthagyni a férjét, akkor nem erőltetheted.

Max várd ki türelmesen, amíg ő is lép az ügy érdekében.

2016. jún. 8. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Seggf.j vagy fszkám, a te fajtádtól vannak igy összezavarodva a nők, kopj le tőle! minek rontanál be egy házastársi életbe
2016. jún. 8. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
szerintem nyugodtan udvarolj neki tovább, mutasd ki neki, h. nagyon szeeted és fontos neked, de ne tolakodóan... add tudtára, h. rád számíthat, ha elvál, és megérdemli, h. boldog legyen, egy szar házasságért nem kár.
2016. jún. 8. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy szar házasság ?
2016. jún. 8. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Sok nő mondja a másiknak, hogy így rossz úgy rossz a házassága meg a férjével rossz a kapcsolat, aztán hivatkoznak a gyerekekre akkor is amikor már 18 évesek is elmúltak, kell nekik egy kis plusz a házasságon kívül, amiből erőt merítenek, ami feldobja őket, egy kis újdonság.

Aztán az idő telik és telik és telik de nem válnak el mert valamire mindig ráfogják majd, és hónapok évek telhenek el és elb**aszol egy csomó időt.

Mert te csak a 2. leszel. A 99%-uk ezeknek a nőknek nem hagyja el végül a férjét.

2016. jún. 8. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát én férfiként mondom, ha megtudnám hogy a hátam mögött ilyet csináltak, szétszedném a csávót, aztán a nőnek is okoznék egy szép sérülést a lelkébe és otthagynám
2016. jún. 8. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Egyetértek az előttem szólóval. Nő vagyok, de ha egy kis kanos ürge nem tisztelné a karikagyűrűt a jobb kezemen, annak szétrúgnám a kicsi pcsét. Aki ilyen tolakodó lenne velem, az nem csak engem nem tisztelne, hanem a férjemet, sőt a gyerekeimet sem.

Egyre többet olvasni ilyen kérdéseket és szó szerint ki vagyok tőlük akadva. Mi csoda folyik ebben a mai világban?

Na figyelj csak kérdező! Mi a jó francot akarsz te? Adva van egy férfi és egy nő, akik elkötelezték egymással magukat, van két gyerekük, dolgoznak, építik az életüket. Te meg a viszkető farkadat betolod közéjük. Odaszarsz a család kellős közepébe, a férj, a feleség és a két gyerek életébe. Netán elszédíted a nőt és összecuccolsz vele, gondoskodsz a két gyerekéről? A felszarvazott férj meg mehet a híd alá megalázva, vagyonfosztva, még húsz évig gyerektartást fizetve? Azért mert neked viszket a tököd az ő feleségére?

Igaza van az előttem szólónak, ha férj lennék, én is neked mennék egy kasztrálókéssel, de férjezett nőként is ha engem próbálnál lesmárolni a munkahelyi teakonyhában.

Tudd már a helyed, kisköcsög!!

2016. jún. 8. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:

"Tegnap kettesben voltunk az irodában, és én nem bírtam tovább megcsókoltam, és ő visszacsókolt."

előttem szóló: mielőtt szimbolikusan kivégzed a "kiscsávó" kérdezőt, azért nem árt a szövegértelmezést gyakorolnod.

a nő visszacsókolt, és nyilván a csók előtt is egy olyan nonverbális kommunikáció volt köztük, ami a kérdezőt felbátorította, hogy a csókig eljusson, mert aligha hiszem, hogy nem kapott "jeleket", és csak simán lesmárolta a nőt... továbbá fogadjuk el azt az igazságot, amit a kérdező írt: "ma megtudtam, hogy gallyon van a házassága is", mert mégiscsak ő ismeri jobban, hogy mi folyik ennél a családnál, és nem zörög a haraszt... csak azt a nőt lehet lrkapni, aki hajlandóságot mutat rá, hogy látványosan kerüli most a srácot, az is azt mutatja, hogy megérintette a csók, és nem tud közömbös lenni, inkább kerüli, mint szembenézzen a szar házasságával, és felelős döntést hozzon... ha nem ezzel a kiscsávóval, majd mással fog smárolni legközelebb, ha annyira jó lenne a házassága, ez nem történhetett volna meg.

2016. jún. 9. 14:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók,lehet hogy szemét vagyok, és nem tudok a farkammal mit kezdeni, DE én tényleg beleszerettem. És igen szerintem voltak jelek, sokat beszélgettünk, bár ő soha nem mondta, hogy bejövök neki, de a szeme mindent elárult. Ma hallottam amint az unokatesójának (szintén munkatárs) mesélte,hogy biztos benne, hogy a férje megcsalja, és már csak azt várja, hogy mikor tudja végre lezárni a házasságát és elválni.
2016. jún. 9. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!