Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van oka hogy a depresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van oka hogy a depresszív lányokba előbb szeretek bele?

Figyelt kérdés
Én alapvetően nyugodt,egész jó kedvű ember vagyok.Igaz vannak időszakok amikor,én nagyon depresszív leszek,amikor semmihez sincs kedvem,stb.Lehet ez az oka hogy depresszív lányba előbb szeretek bele,mert van egy depresszív hajlamom ?
2016. máj. 16. 22:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig az vagyok, és közelebb érzem magamhoz a hozzám hasonlóan depresszív lányokat.
2016. máj. 16. 23:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is bírom valamiért a betegesnek kinéző lányokat - nem elme, hanem olyan kis gyengusznak...
2016. máj. 16. 23:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen, van oka. Gyengébbnek, ezáltal könnyebben megszerezhetőnek érzed őket (nyilván ezt magadnak sem vallod be)

Ez elég hitvány dolog, tehát inkább ne reklámozd...

2016. máj. 16. 23:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Hé nem vagyok hitvány ember,soha nem játszottam mások érzéseivel,és soha nem használtam ki egy lányt se.
2016. máj. 16. 23:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem állítottam, hogy hitvány lennél. Csupán a szubjektív értékítéletem szerint úgy általában nem szép dolog a másik gyengeségeit saját javunkra kihasználni. De nyilván te el se jutottál idáig, mindez csak elmélet.
2016. máj. 16. 23:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy egészséges lelkivilágú nőt miért nem tartasz vonzónak? Nemhogy a kihívást keresed a depis csajokban, miszerint nehezebb őket megfejteni?
2016. máj. 16. 23:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom,pedig a kihívásokat mindig szerettem,mostanában tűnt fel,hogy valamiért depresszívebb lányok felé terelődőt a figyelmem,lehet azért mert bennem is van depresszív hajlam,de lehet én társfüggő vagyok,pl most igyekeznék egy lánynak udvarolni,nem is járunk,de már alapvetően függője vagyok,a lelki világunk is hasonló,visszont ő tőlem kicsit depresszívebb.
2016. máj. 16. 23:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Érzékeny vagy, a làny nálad érzékenyebb. Most, ha bele gondolok, ez természetes. Amit te depresszív állapotnak vélsz, az érzékenység, ezért nehéz/lehetetlen olyan lányt találni, aki nálad érzékenyebb. Ez nem depresszió, hanem ilyen vagy és kész. Ez nem változik. Hozzád viszonyítva nehéz olyan nőt találni, aki nálad "depresszívebb", ahogy írod. Most találtál egyet, ettől depresszív állapotba kerültél, ahelyett, hogy tennél egy utolsó kísérletet, udvarolnál.

Ha lány lennél még nehezebb lenne.

2016. máj. 17. 01:12
 9/12 anonim ***** válasza:

"vannak időszakok amikor,én nagyon depresszív leszek"

Szóval depresszív vagy. Hát akkor meg ezért.

Én is így vagyok amúgy vele, a folyton vigyorgó, boldog csajokat egyszerűen idegennek érzem.

2016. máj. 17. 01:16
 10/12 anonim ***** válasza:
én meg a depresszív fiúkba lányként...ez már csak így működik
2016. máj. 17. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!