Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van oka hogy a depresszív lányokba előbb szeretek bele?
Igen, van oka. Gyengébbnek, ezáltal könnyebben megszerezhetőnek érzed őket (nyilván ezt magadnak sem vallod be)
Ez elég hitvány dolog, tehát inkább ne reklámozd...
Érzékeny vagy, a làny nálad érzékenyebb. Most, ha bele gondolok, ez természetes. Amit te depresszív állapotnak vélsz, az érzékenység, ezért nehéz/lehetetlen olyan lányt találni, aki nálad érzékenyebb. Ez nem depresszió, hanem ilyen vagy és kész. Ez nem változik. Hozzád viszonyítva nehéz olyan nőt találni, aki nálad "depresszívebb", ahogy írod. Most találtál egyet, ettől depresszív állapotba kerültél, ahelyett, hogy tennél egy utolsó kísérletet, udvarolnál.
Ha lány lennél még nehezebb lenne.
"vannak időszakok amikor,én nagyon depresszív leszek"
Szóval depresszív vagy. Hát akkor meg ezért.
Én is így vagyok amúgy vele, a folyton vigyorgó, boldog csajokat egyszerűen idegennek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!