Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két erősen depresszív beállítottságú, öngyilkos hajlamú ember kapcsolatából sülhet ki jó?
szóval lehet abból jól kijönni, ha két ilyen szerencsétlen összeáll, vagy csak romolhat a helyzet, mit gondoltok?
(f:24,L:20)
ha mind a 2 ember gyenge jellem, akkor nincs aki talpra állítsa a másikat, mindketten sírnátok ha az egyik sírna, és nem lenne ki vígasztalja vagy "ébren" tartsa a másikat!
NEM! AZ ÉN VÉLEMÉNYEM az , hogy nem "sülhet ki jó"
Sajnos hol az egyik lesz depis, hol a másik mivel látod hogy a párod épp szarul van, ezért te is szarul leszel mire ő már hegymenetbe kerül te akkor leszel lejtmenetben. Egymást fogjátok sajnálni, ahelyett hogy megoldanátok a problémákat.
VAGY közösen elkezdhetnétek együtt feltárni a problémáitok okait, hogy miért gondoljátok azt hogy szar az élet. És abbahagyjátok az istenverte önsajnálatot, és talpra állítjátok egymást. Ha kell segítséget is igénybevesztek, ami NEM szégyen! Csak az leplezi el a problémáit aki FÉL hogy mások mit szólnak. Az ERŐS az aki MER segítséget kérni, szembeköpni a bajokat és igyekszik megoldani őket!
Köszönöm a válaszokat!
Nem szégyelljük a segítségkérést, én pl. orvosi "kezelés" alatt vagyok, meg gyógyszert is szedek, de elég döcögős így, viszont külön meg még rosszabb... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!