Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit akar? Nem tudok kiigazodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar? Nem tudok kiigazodni rajta?

Figyelt kérdés

Az utcánkban él egy nálam jóval idősebb családos férfi. Régóta jóban vagyunk, sokat összejárunk, vagyis pár család jár össze. Az életem egy elég szar szakaszában sokat segített, azóta különösen figyelmes velem. Nekem is és a férjemnek is feltűnt ez, de nem volt zavaró a dolog. Tavaly volt egy komoly műtétje, félt előtte eléggé. A műtét napján olyan félelem kerített a hatalmába, hogy dolgozni sem tudtam, délután nem mertem felhívni telefonon, hogy mi van vele. Férjem beszélt vele, mondta, hogy minden rendben van. Sajnos be kellett vallanom magamnak, hogy a barátságnál komolyabb érzelmeim lettek iránta. Leültem vele beszélgetni és elmondtam, hogy mennyire sokat jelent nekem. Rohadtul zavarba jött és csak annyit hajtogatott, hogy ő nem fog ennél tovább lépni. Én sem akartam és ezt szerettem is volna elmondani neki, de valami hülye indokkal lelépett. Pár hétig kerültem, ahogy tudtam, de feltűnés nélkül nem tehetem. Ő viszont ugyanúgy keresi a társaságomat, néha átölel és erősen magához szorít. Minden bizalmas dolgot elmesél. Szóval úgy tesz, mintha semmi sem történt volna. Pár hete megint átölelt, mire én elég agresszíven leráztam a kezét és elmentem. Kértem később, hogy beszéljünk. Mivel nem hülye, nyilván tudta, miről lenne szó, de elég gyorsan és lerázó módon kibújt alóla. Múlt héten elutazott és engem kért meg, hogy a leveleit kivegyem a ládából. Telefonált, hogy mikor hozza át a kulcsot, én leléptem valahová, a férjem otthon volt, odaadhatta volna neki is, de megvárt. Mikor hazajöttek, az első dolga volt, hogy átjöjjön a hülye leveleiért este 10-kor.

Nem értem ezt az embert.

Ha valóban csak jó barátként szeret, akkor figyelnie kéne arra, hogy ne hozzon engem kellemetlen helyzetbe.

Ha többet érez, akkor miért nem őszinte?

2018. júl. 22. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:
27%

Te egy nagyon undorító ember vagy. Szerintem jobb ha elválsz a férjedtől, mert normális nőt érdemel maga mellé.

Egy normális nő rá se nézne másra a párja mellett, eszébe nem jutna, hogy létezik körülötte másik pasi.

2018. júl. 22. 16:28
 2/2 anonim ***** válasza:
58%

Mintha egy csónakban eveznétek két oldalt ellentétes irányba. Azért van ez a helyzet mert egyikőtök sem tudja mit akar a másik, nekem sem derült ki a kérdésből, hogy te mit akarsz pontosan.

Egyszer engeded, hogy magához szorítson, mások ellököd magadtól majd kéred, hogy mégis beszéljetek.

Amúgy a sztori közepén még az volt, hogy minden bizalmas dolgot elmesél és teljesen megnyílik, a végére pedig, hogy nem őszinte.

Hát én sem értem ezt a katyvaszt. Tisztázni kellene, hogy kinek mi a szándéka és úgy állni egymáshoz onnantól mert ennyiből számomra nem derül ki, hogy akartok dugni vagy sem (mivel mindketten házasok vagytok így ez marad mint egyedüli opció, ha akartok is valamit a másiktól).

2018. júl. 22. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!