Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tudok rajta kiigazodni, szeret vagy sem, velem akar lenni vagy sem?
Párommal pár napja volt egy komolyabb vitánk, akkor azt mondta nem tudja, hogy mit szeretne a továbbiakban. Szüksége van pár nap külön létre, menjek el aztán rá egy órára azt mondta hogy ne. Hozzátette, hogy szeret, illetve sajnálná eldobni az együtt töltött időt, majd oda szúrta azt is, hogy azt se szeretné, hogy én szomorú legyek (nekem ez kicsit úgy jött le, hogy sajnál), állítása szerint ő ezt úgy gondolta, hogy sajnálna eldobni.
Fejemhez vágta, hogy ő azt akar csinálni amit akar, nem akar veszekedni, számonkérést stb.., de azért próbáljuk meg. Nem törődött velem annyit ezekben a napokban. Most 2 napig nem mutattam akkora figyelmet felé törődést, nem voltam bújós és láss csodát egyből:
Mi a baj? Miért nem bújsz? nem törődsz velem? Nem szeretsz? Nem is szeretsz engem, féltékenykedik. Tegnap ismét picit összekaptunk.. akkor azt mondta keressek mást mondtam jó... elakartam menni majd én mondtam neki, hogy szükségem van pár napra.. akkor ő azt mondta, hogy nem ad mert szeret.
Meg hogy mindent amit mondott pár napja azért tette mert zaklatott volt.. én már nem tudok rajta kiigazodni!
:S :( közel két éve vagyunk együtt mind a ketten 22 évesek vagyunk már együtt élünk.
Kedves válaszoló, én nem szeretném elhagyni, szeretem őt, nagyon elég sokat küzdöttünk ezért a kapcsolatért. :(
Csak szeretnék rajta eligazodni, beszéltem is vele már erről mindig elmondja szeret és felzaklatott állapotba mondta amiket mondott.
Most ezeket a kérdéseket nem értem eddig az volt a baj, hogy sokat törődöm vele, most meg az, hogy nem. Számomra ez érthetetlen..
Talán a férfiaknak szükségük van arra, hogy bizonytalanságban érezzék maguk?!
Első vagyok. Anno én is így gondoltam, hogy nem akarok 3 évet csak úgy kidobni. De ahogy előttem is írja a másik válaszoló, ha küzdeni kell már 2 év után, az sajnos rég rossz. :( Tapasztalat.
Jönni fog majd olyan ember, akivel nem kell majd küzdeni. Nem lesz kérdés egyikőtök számára sem, hogy szeret-e vagy sem, jó-e együtt vagy sem...
Itt igazuk van az előttem szólóknak, én is osztom a véleményüket, ha már 2 év után még mindig küzdeni kell ezért a kapcsolatért akkor az már régen rossz.
Nekem is hasonló helyzetben van az egyik barátnőm. Ők már 6 éve vannak együtt, egyre többet veszekszenek, a srác kiabál vele sokszor, semmit nem lehet vele megbeszélni, de a barátnőm még mindig reméli, hogy rendbe hozható ez kettejük között. Ő is pont ugyanazt mondta, mint Te, hogy nem szeretné, hogy a 6 éves kapcsolata kárba vesszen. Persze 6 év sok idő, de ha már nem működik és még együtt maradnak jó pár évig, akkor sok értékes évet elveszít az életéből. Ráadásul mondta nekem, hogy úgy érzi a srác már nem is szereti.
Én mondtam neki, hogy én inkább egyedül lennék, mint egy rossz kapcsolatban. Náluk lassan már 1 éve ilyen a kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!