Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek higyjek neki? Vagy miért csinálja ezt? 18/L
Figyelt kérdés
2 hónapja találkozgatok egy nálam időseb férfivel (egyedülálló, nincs gyereke). Tudom róla hogy nagyon nagyon sok nővel lefeküdt. Eleinte csak kávézni jártunk, kutyát sétáltatni, beszélgetni. Amikor átmentem hozzá mindig csak összebújni akart. Egy hete felhívtam magamhoz. Amikor kezdeményeztem felé azt mondta nem akarja hogy lelki sérülést okozzon(mármint amiatt hogy ennyivel idősebb nálam), meg hogy gondoljam át alaposan hogy ezt akarom-e. Másnap megtörtént a dolog. Közben elhintett egy olyat hogy "beléd fogok szeretni". Utána azt mondta ilyenben még nem volt része és hogy neki ez nagyon rossz hogy nem jöhetünk össze a korkülönbség miatt. Azóta kicsit hanyagolom a dolgot, azt mondom nem érek rá mert én is többet érzek iránta... Az biztos hogy nem azért mond ilyeneket hogy megdughasson, mivel azt is én kezdeményeztem és azután mondta ezeket. Én érzem hogy komolyan beszél de valahogy mégsem tudom elhinni hogy pont én vagyok az aki miatt megváltozna ... Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a célja ezzel? Vagy szerintetek van rá esély hogy komolyan beszél? Nem tudom mit gondoljak.2018. júl. 15. 11:06
11/11 anonim válasza:
Hát én is 30 vagyok és simán összejönnék egy 18 évessel. Ha úgy alakulna. De talán inkább a 20 fele gondolkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!