Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miértnem találok senkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miértnem találok senkit akivel hosszútávon is működne?

Figyelt kérdés
Becsületes szorgalmas megbízható vagyok. Szerintem ezek alapok egy jo kapcsolathoz. Mégse értékelik a lányok és persze most lehet mondani hogy csúnya vagyok de nem. Nincs kockahasam es időm nagyrészt munkahelyen töltöm es nem konditerembe. Vagy ezen kellene változtatni? Nem tudom hol vagyok elakadva. Egy őszinte srác Győrből
2018. júl. 13. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
nagy arc (önbizalom) is kell hozzá, különben semmit sem érnek ezek. Az ember akárhogy tagadja, még mindig állatias öszönök szerint működik párválasztáskor, ezt kell beindítani a nőnél :(
2018. júl. 13. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:

lehet unalmas vagy. nem jó a beszélőkéd. gyérek a kommunikációs képességeid. nem elég jó a humorod.

sztem ezek kellenek a csajozáshoz.

2018. júl. 13. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Győrből....ez nem társkereső oldal. Nem ilyen nyîltan legalábbis.
2018. júl. 13. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:

ennyi alapján nem deríthető ki hogy a dolog melyik fázisát szúrod el.

eddig hány nővel feküdtél már le?

2018. júl. 13. 22:03
 5/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:

" Nincs kockahasam es időm nagyrészt munkahelyen töltöm"

Szánsz elég időt az adott nőre?

Nem az általad elégnek gondolt időre gondolok, hanem a nő által gondoltra.

2018. júl. 13. 22:37
 6/7 anonim válasza:

Hagyod érvényesülni a másikat is?

Tudod helyén kezelni a kritikát?

Akarsz fejlődni?

Fontos dolgok ezek is...

2018. júl. 13. 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, hány éves vagy, csak a saját korosztályomról tudok beszélni. A legtöbb huszonéves lány alkalmatlan hosszú és komoly kapcsolatra. Aki pedig alkalmas, az a legjobbat fogja választani. Ha van nálad jobb, akkor azt. A kondi azért előny lenne.

Persze, az is lehet, hogy simán te sem tudsz mit nyújtani egy kapcsolatban.

2018. júl. 14. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!