Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem ezt és mit jelent,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt és mit jelent, nektek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, tavaly kezdtem a mesterképzést és 3 éve van stabil párkapcsolatom.

Na itt a mesteren új egyetemen vagyok és van egy gyakorlat oktató egy kb 30 éves férfi akitől már ha rámnéz zavarba jövök.

Ha hozzámszól elpirulok, izzadni kezdek és ezeket próbálom uralni abban a pillanatban meg tudatosítani, de egyszerűen nem múlt el a fél év alatt. És heti 3 órám volt vele.

Nem vagyok már se csitri, se tinilány de még sose éreztem ilyet, egyszerűen ideges vagyok előtte.

A párommal nem volt ilyen se más férfiakkal előtte és ez az oktató még csak nem is tetszik annyira külsőre!! Kissé még ápolatlan is.

Nem olyan mint a párommal volt, hogy várom, hogy láthassam meg izgulok mielőtt óra lesz hanem csak akkor történik meg amikor már ott vagyok. És alőtte mindig megbeszélem amgammal, hogy de ez semmiség és h most már tudok róla nem lesz megint ez.

2018. júl. 8. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, de nem foglalkoztam vele. Valamiért erős kisugárzása volt. Vége lesz a sulinak, és többet nem kell vele találkoznod.

Ha vonzó lenne, az nehezebb lenne.

2018. júl. 8. 12:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem -nem vonzó, hogy ne mondanék igent egy randevúra ha nem lenne párom. És látod megvana távolság már május óta nem láttam mégis ezen járatom az agyam. Azt nem irtam de doktorandusz tehát nagyon érti az anyagot ami szintén mélyen lenyűgözött
2018. júl. 8. 13:18
 3/8 A kérdező kommentje:
más válasz?
2018. júl. 8. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt de ez egy kisugàrzás ami megfogott benne .De ha nem érzel irànta szerelmet akkor könnyebb dolgod klessz .
2018. júl. 8. 22:11
 5/8 A kérdező kommentje:
honram tudom, hogy érzek-e iránta szerelmet?
2018. júl. 9. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha éreznél iránta szerelemet, akkor nem kérdeznéd! :) Én is hosszú ideig éltem kapcsolatban (6 évig), és volt olyan férfi, akivel lehetett volna valami, ha egyedülálló vagyok, de semmi komolyat nem éreztem. Viszont amikor megismertem a jelenlegi páromat.....azt hiszem, erre mondják azt, hogy szerelem első látásra. :) Néha elbizonytalanodtam, hogy jó lesz-e együtt, mivel én egyetemre jártam, neki meg "rugalmas" beosztása volt..de az érzéseimben sose voltam bizonytalan!

Szerintem vagy csak "erős a kisugárzása", vagy benne megvannak olyan dolgok, amire a kapcsolatodban szükséged lenne.

27/L

2018. júl. 11. 03:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Az "erős kisugárzás" itt nyilvánvalóan vonzalmat jelent.

Vonzódsz iránta. Semmigáz, a gáz akkor lesz, amikor (pl most is) majd elkezdesz róla fantáziálni, és egyre többször kapod magad azon, hogy ő van az eszedbe. Na ebből már lehet masszív belezúgás, általában itt kezdődik.. (Abból meg lehet ugye fellángolás meg szerelem is)

2018. júl. 11. 08:37
 8/8 A kérdező kommentje:
na utolsó, mintha gondolatolvasó lennél, már vele álmodok meg fantáziálok róla, véletlenül sétálgatok arra amerre járni hiszem..
2018. júl. 11. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!