Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy ez így nem működne?
Van egy lány, akinek (talán) tetszem és nekem is nagyom tetszik. Viszont van némi önbizalomhiányom. A külsőm miatt már-már kevésbé, viszont valahogy az a helyzet, hogy egyszerűen felek tőle. Nem volt még ilyen. Sokkal okosabb és érdekesebb személyiség és szégyellem, ha valamit nem tudok, amit ő. Találkozni is félek vele, kerülöm, mert úgy érzem egyre csak rombolnám az ő elképzelt képét rólam. Nagyon meg szeretnék felelni.
Egy másik lányba nem vagyok ennyire belehabarodva, de legalább tudok önmagam lenni.
Jól érzem, hogy felesleges is lenne belesodródni az első lánnyal bármibe is, mert ez az érzés sosem múlna el?
Úristen. Ezért dobnád el a lehetséges szerelmedet? Nem jó ötleg.
Nagyon önbizalomhiányos vagy.
Én azt választanám akit valamiért a legjobban szeretek.
Ez a kezdeti zavartság nyugi ha közelebb kerültök egymáshoz meg fog szűnni.
Köszi a válaszokat!
Ami még bonyolítja a dolgokat, hogy már korábban elkezdett köztünk kicsit komolyabbra fordulni a másik lánnyal a kapcsolatunk. Úgy érzem szeretem, és hiányzik meg minden és annyira sajnálnám, hogy...
Viszont itt ez a fura érzés bennem. És nem érezném korrektnek így, hogy vele legyek. És az simán megtörténhet, hogy két szék közül a padlóra esek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!