Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ő miért érzi úgy hogy működne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő miért érzi úgy hogy működne a kapcsolat, ha én azt érzem nem működne?

Figyelt kérdés
Azt érzem, hogy nem vagyok vele egy hullámhosszon. bár ezt elég hamar elkönyveltem, két tali után. és most olvastam hogy minden kapcsolat átmegy egy ilyen egymáshozcsiszolódási perióduson. ez tényleg így van, ez a normális? valamiért nagyon vonz eza férfi, és van benne valami amiért még szeretem is, és nem tudom elengedni. mégis azt érzem hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, nem tudnánk mit kezdeni egymással a hétkőznapokban. ezt ő miért nem érzi?? neki is éreznie kellene, ha ez így van!
2016. jan. 19. 01:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt?

Lefeküdtetek már?

2016. jan. 19. 03:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Bizony kell csiszolódni, és az első 5 találkozásnál mindegyiknél lehet valami kis változás,csalódás, vagy pedig egyre nagyobb kíváncsiság a másik iránt :))))

2 találkozó után adj még egy esélyt neki, leírtad, hogy vonz! Ez épp elég,ne gondolkodj annyit még.

2016. jan. 19. 07:37
 3/6 A kérdező kommentje:
nem feküdtünk le, csak régóta kavarunk, de szex nem volt. aztán most jutottunk el oda hogy mi lenne ha bulin kívül is megpróbálnánk. de szerintem nem menne...én túlságosan rágörcsöltem az egészre ráadásul. mintha nem illenénk össze, és nem tudom ő ezt miért nem érzi. lehet azért hagyja figyelmen kívül az ilyen gondolatokat, mert neki nagyobb tapasztalata van kapcsolat terén, és normálisnak veszi hogy idő kell, meg egymáshozcsiszolódni? vagy csak szimplán mert férfi :D
2016. jan. 19. 10:17
 4/6 A kérdező kommentje:
lehet én várok túl sokat. én úgy képzelem el a kapcsolatot, hogy olyan mellett vagyok, akivel rögtön egy hullámhosszon vagyok, magunk vagyunk egymás mellett, bármit elmondhatunk egymásnak, mindenről tudunk beszélgetni. amolyan lelkitársviszony. találkoztam már ilyen emberrel, csak ő mondjuk épp nem vonzott mint férfi.
2016. jan. 19. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
ezért kell eltölteni több időt egymással! kirándulni menjetek el, egyetek egymás előtt,hétköznapi programjaitok is legyenek!
2016. jan. 19. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Pár találkozás kell még,több együtt töltött idő és majd kialakul a dolog,vagy nem,de akkor is legalább adtál neki esélyt.
2016. jan. 19. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!