Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet köztünk valami? Fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet köztünk valami? Fog szakítani a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Elcsábítottam egy kollégámat (pasi), akinek barátnője van 5 éve. Először csak beszélgettünk, kedves volt velem, nagyon udvarolt nekem, közben beszélgettünk arról is, hogy a barátnője már nem szereti őt, már hónapok óta nem szexelnek, biztos megcsalja őt, stb. Többször is lefeküdtünk, titokban, amikor a barátnője dolgozott, mindig ő jött hozzám, de megbeszéltük, hogy hétvégén véletlenül sem beszélhetünk, nehogy lebukjunk. De valahogy mégis gyanút fogott a lány, féltékeny lett, stb stb, tehát ezek szerint még szereti a pasit szerintem. Ő viszont nem tudja mit akar, azt írja kíván engem, becézget, azt mondja szeret engem és szerelmes belém. De azt is látom, hogy nem szakít a barátnőjével, pedig se gyerek, se közös anyagiak nem kötik őket össze, hétvégén vele megy el étterembe, moziba, programokra, már rendszeresen szexelnek, most pedig Egyiptomba készülnek menni nyaralni. De ugyanakkor nekem is ír, találkozni akar....

Most szerintetek mit akar?

Miért nem szakít a lánnyal?

Miért mondja, hogy szeret engem, keres engem, szünetben irkál hogy kíván, stb?

Hosszútávon mi lesz ebből, meddig tarthat ez?

2018. júl. 7. 18:49
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem felejtsd el. Ha nyaralni készülnek akkor ott vannak érzelmek a pasi részéről. Tetszik neki hogy 2 lyukra játszhat és ennyi.
2018. júl. 7. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyd, lehet, hogy az egész csak átverés volt, de a csalfa emberek ilyenek. Ne foglalkozz vele, ha a jelenlegi barátnőjét nem hagyta ott rögtön, mikor belekezdtetek, később se fogja...
2018. júl. 7. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenki szeretne az igazi barátnő mellé egyet csak dugásra.
2018. júl. 7. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
1-2 lopott egyuttletre mindenki tud csodas es izgalmas lenni. 5 evig minden nap egyutt elve nem. Nem kellesz neki, mert neki mar van egy jo noje. Nèmi vèrfrissites vagy. Felviditod, felràzod, ő meg hazamegy ès az energiàt amit àltalad kapott, beleteszi a kapcsolatàba, a baràtnőjèvel, akivel nyaralni akar nem szexelni parszor csak.
2018. júl. 7. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Szexet akar ennyi ahhoz meg kell a körités .Szerelmes vagyok beléd .Ennyi.De ezek csak szavak.A bnőjét szereti mert különben otthagyta volna êrted .Egyépként ne azt nézd hogy mit mond hanem hogy mit tesz

.

2018. júl. 8. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!