Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom külső szemlélőként, hogy a srác nem boldog a kapcsolatában és lehet, hogy szakítani fog a barátnőjével?
Onnan, hogy aki boldog párkapcsolatban van, az nem fog flörtölgetni, meg félreérthető jeleket adni a másik nem felé.
De az, hogy szakítani fog-e? Azt sehonnan. Tudod, sok embernek nincs gerince és párkapcsolat alatt is félre megy és csapja a szelet másnak.
Ilyennel nem is kéne foglalkozni.
"Minden srác, aki meg akarja csalni a barátnőjét, azt kamuzza, hogy nem boldog a mostani kapcsolatában és a levegőben lóg a szakítás."
ez így van!!!
egy pasival így jártam most, mindennek elmondta a bnőjét, hogy boldogtalan vele, hogy szar a kapcsolata, és hogy agyal a szakításon.
velem flörtölt közben.
mivel elhittem neki, hogy tényleg szakítani fog hamarosan, szépen bele is szerettem, viszont nem engedtem neki szexet, de még kézfogást sem, míg nem szakít a bnőjével.
nos, ez nem történt meg, mert erre az volt a válasza, h. jól megvan tkp.-en a nővel, és nem is áll szándékában szakítani, én meg félreértettem a közeledését.
aha!!!!
az ilyeneknek nincs gerincük, és örülök, h. nem jöttünk össze, én voltam a hülye, h. benyaltam a szövegét.
turira mellettem is ezt megcsinálná.
a bnőjét sajnálom, mert se nem tiszteli, se nem szereti, csak kihasználja.
Én egy szingli pasi vagyok, tessék velem próbálkozni csajok :))
Házinyúlra nem lövünk, mondják sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!