Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van párom 1.5 éve és van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom 1.5 éve és van egy srác aki tetszik?

Figyelt kérdés
KB 2.5 éve ismertem meg egy srácot a munka helyemen. Nagyon jól el voltunk mint munka társak. Aztán ő fel mondott kicsit több mint 1 éve. De most pár hete vissza jött. Újra beszélgetni kezdtünk. És ki derült hogy be jöttünk/jövünk egymásnak. De egyikünk sem mert kezdeményezni. A páromról is kicsit. Kint dolgozik külföldön. 1 hónapban 5 napot látom. És sajnos nem is tervezi hogy haza jön mostanában. Max 2-3 év múlva. Amikor itthon van mindig valaki miatt ide megy oda megy. Alig vagyunk együtt. Mit tennétek a helyemben? Adjátok tanácsot.
2018. júl. 7. 01:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Párom külföldön dolgozik és lehet csak szeptemberben látjuk egymást megint,de közben azért dolgozunk,hogy max karira ki költözzek mellé

Én 24N ő22F

2018. júl. 7. 01:20
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Szakíts a sráccal, jobbat érdemel nálad.

Normális emberben, aki szereti a párját, nem merúl fel ilyen kérdés még akkor sem, ha nagy a tàvolság, ritkàn látják egymást stb. Szakíts a pasiddal, dugasd meg magad a másikkal aztàn lesz ami lesz.

2018. júl. 7. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2012 októberében jött össze a legjobb gyrekkori barátom, a jelenlegi párjával. 2013-ban támogatta, hogy kimenjen angliába, és 2 évig éltek távkapcsolatban egészen 2015-ig. Utána a barátom is kiment, csak beakarta fejezni az egyetemet, ritkán járnak haza.

Nem tudom, hogy milyen erős szerelem volt, voltak kisértések, de most nem akarom kiteregetni a szennyest, mert nem örülnének neki, ha magukra ismernének véletlen, egy ismerős által vagy esetleg ők tévednek ide egyszer. Azóta is boldogok együtt, alakulhatott volna másképp is, de ők kitartottak egymás mellett.

Havi 5 nap pedig tök jó, ahhoz képest hogy külföldről jár haza. Barátomék 3-4 havonta találkoztak kb 1 hetet.

Mérlegeld, hogy szívesen leélnél vele esetleg egy életet, megéri ezt a kapcsolatot fenntartani vagy nem. Látod benne a leendőbeli férj, esetleg ha akartok gyereket, akkor az apát benne. Ha nem akkor egyértelmű a válasz, ha hezitálva igen, akkor meg várj. Ezt biztosra senki nem tudja, persze hogy kicsit bizonytalan lehetsz.

2018. júl. 7. 01:27
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Ha párod nem is akar kivinni maga után, akkor az már nem kapcsolat. Csak annak hazudjátok. Ismerek olyat aki 20 éve kint dolgozik, a felesége mindig is itt élt. Soha nem is akarta kivinni maga után. Na ezek nagyon nem normális kapcsolatok.
2018. júl. 7. 01:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem akarja hogy ki menjek. Ezt ki is jelentette.
2018. júl. 7. 01:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem akarja... Perszesze h másfelé kacsingatsz, mer tudod h ennek vége felé van, max már van neki ott nö azért jelenti ki h téged nem visz. Exem is ezt művelte de mikor hazajött persze elvárta volna h én is szet dobjam neki arra tartott itthon. Aztán én a lábam szet dobása helyett a pasit dobtam ki.
2018. júl. 7. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!