Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy srác? DE! Nem merek lépni. Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy buszon utazom egy sráccal, sajnos nem sokszor. Szimpatikus számomra és úgy veszem észre, hogy talán én is neki. Úgy vettem észre, hogy próbál a közelemben leülni vagy oda állni mellém, rám néz többször is, de ha én oda nézek, akkor el kapja a fejét. Viszont én nőként nem igen merek lépni/kezdeményezni. Mit tegyek? Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet? Honnan tudhatom hogy bejövök-e neki?
2018. máj. 18. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Semmit. Max annyit tudsz tenni, hogy kiteszed a melled, és ha feláll rád a farka, akkor talán kezdeményez.
2018. máj. 18. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Ez már a 21. század, senki sem fog furán nézni rád, hogyha megszólítod. Ha bejössz neki, akkor valószínűleg ő is ugyan azt érzi ( "nem merek lépni" ) amit te.

Szóval vagy álldogáltok egymás mellett a buszmegállóban hetekig, hónapokig, amíg többet nem látjátok egymást vagy az egyikőtök erőt vesz a félelmén és megteszi az első lépést.

2018. máj. 18. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Az 1. válaszoló vagyok, miért kaptam lepontozást? Bocsánatot kérek a durvább stílusért, de ez az igazság.

Mit tudna egy nő tenni, főleg úgy, hogy a mai pasik nagyon gyávák? Csak ezt.

2018. máj. 18. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Nekünk se könnyebb, hiába vagy nő. Ez csak kifogás. Ha meg akarod szólítani, szólítsd és kész.

De borzasztó kellemetlen ez így idegenekkel. Nekem is van, hogy buszon tetszik valaki, de iszonyú ciki lenne odamenni. Szóval értem én. Meg alapból idegenekhez. De ha ANNYIRA tetszik, hogy kérdést is kiírsz miatta, akkor szerintem ne agyalj rajta, hanem lépj, amíg teheted.

2018. máj. 18. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

"Viszont én nőként nem igen merek lépni/kezdeményezni."

Pedig a nők többsége ennél sokkal durvább dolgokat is meg mer tenni...

2018. máj. 18. 19:08
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Ez komolyan kérdés???

Mosolyogj!

Néz téged. Nézz a szemébe, és mosolyogj. Esetleg picit süsd le a szemed, közben tűrd a hajad a füled mögé, és mosolyogva nézz rá vissza.

Észre fogja venni.

Ha tetszel neki, felbátorodik, ha nem, akkor se történt tragédia.

2018. máj. 18. 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

1.Szemkontaktus

2.Mosoly

3.Érintés

Ezek a Jedie legerősebb eszközei.

Hogy melyiket mikor kell azt majd érezni fogod.Ha érdekled ő is beszáll a játékba.

Addig fogsz egyedül maradni amíg nem mersz nyitni a másik nem felé.A kapcsolódás mindig egy kölcsönös, "oda-vissza" folyamat.Ha bele mersz menni a fóbiás helyzetbe és átélted azt akkor bizony veszteség ér majd.El fogod veszíteni a félelmeid és az illúzióid, és megéled, hogy nincs mitől tartanod, s ekkor kezdel el feloldódni.:)

Sikeres hódítást kívánok ifjú padavan.

2018. máj. 18. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Próbálj felé közeledni. Ne kövesd el azt a hibát amit én elkövettem. Igaz én odamentem a lányhoz a vonaton és beszélgettem vele. Elsőnek nagyon jól elbeszélgettem vele de a második alkalomkor összezavart. Szeptembertől ugyanabban az iskolában tanultunk ugyanazon a szakon csak Ő egy évfolyammal feljebb és egy vonattal is utaztunk haza minden nap. Sokszor kerestük egymás tekintetét de én sem mertem felé közeledni. Mivel most vizsgázik így már valószínű többet nem látom és nagyon elkeserít, hogy ennyire bamba voltam. Fogadd meg a tanácsomat és próbálj meg vele beszélgetni. Ne ess bele abba a hibába amibe én mert nekem azon jár az eszem, hogy mi lett volna ha.... És hidd el nagyon rossz.
2018. máj. 18. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Nézz a szemébe, aztán mosolyogj. Mwgérintheted a karját, vállát. De akár meg is szólíthatod.
2018. máj. 18. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Melyik buszjárat? :D
2018. máj. 18. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!