Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek velem van a baj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a baj? (Túlzott ragaszkodás, féltékenység)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8-hónapja vagyunk együtt, szexkapcsolatnak indult, de több lett belőle, már ott tart a dolog, hogy folyamatosan együtt vagyunk, átköltöztem hozzá! Ő nagyon elfoglalt volt sokáig otthon dolgozott egy projekt miatt, amit most fejezett be. Én sajnos nagyon féltékeny típus vagyok, korábbi kapcsolataim során még nem tapasztaltam ezt az érzést. Én nagyon szeretek vele lenni, ő viszont már nem. Csak pasi haverjai vannak akikkel nagyon ritkán találkozik. Most lehetősége lenne velük találkozni 2 napra elutazik, de engem nem tud elvinni. Tudom hagynom kéne hogy végre pihenjen, de úgy érzem nem akar már velem lenni, és félek hogy elveszítem.-A kapcsolatunk elején nagyon rosszul bánt velem, szex után hazaküldött,váratott sokáig stb.és félek hogy megint rosszulbánik velem, elhagy- "Laza" lánynak ismmertem meg, és most úgy érzem leakar koptatni. Nem szervezünk külön programokat, nem tervez velem. Ettől én feszült vagyok, és még jobban ragaszkodom hozzá, ő meg annál inkább ellök magától. Így elfogom veszíteni. Mit tegyek?

2018. júl. 4. 11:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
De mégis mire számítottál, amikor érzelmeknek nélkül simán szexel? Hány évesek vagytok?
2018. júl. 4. 11:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Én 30-as, ő 20-as évei vége. 8 év van köztünk!
2018. júl. 4. 11:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, veled van a baj.

Hagyd már levegőt venni

2018. júl. 4. 11:42
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Nyugodtan hagyd már kicsit szórakozni a sárcokkal. Ettől nem kellesz te kevésbé, de ha ezen túrázol, akkor bizony kevésbé fogsz kelleni.

"Én sajnos nagyon féltékeny típus vagyok, korábbi kapcsolataim során még nem tapasztaltam ezt az érzést"

Ha eddig nem tapasztaltál féltékenységet, akkor viszont nem éfltékeny típus vagy, hanem valami ebben a kapcsolatban kiváltja belőled. Szerintem az a tény, hogy laza, lecserélhető csajnak idultál nála. De ha időközben változott, bizonyított, hogy komolyabban akarja veled, akkor mégis min pörögsz?!

29n

2018. júl. 4. 11:47
 5/12 A kérdező kommentje:

# 3/4

Nem csaj vagyok.

2018. júl. 4. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A végéig én is azt hittem, hogy te vagy a női oldal. Hát, basszus, majd' 40 éves férfi létedre ezt te komolyan gondolod? Mint egy tinilány, úgy hisztizel...
2018. júl. 4. 12:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy a kérdező nem hagyja levegőt venni.

Az a baj, hogy tudja a lánynak milyen beállítottsága és azt is tudja a kérdező, hogy bármikor le lesz cserélve érzelmek nélkül, egyik pillanatról a másikra, mindenkinek megvannak a határai, csak sokunk nem tudatosan használja.

"A kapcsolatunk elején nagyon rosszul bánt velem, szex után hazaküldött,váratott sokáig "

Egy egoista, nem igazán törődik a másik ember érzéseivel. Valószínűleg szerintem amiért összejött a kérdezővel is, csak egy fellángolás volt.

Gyanítom, ha a kérdező rákérdezne arra, hogy mással is volt-e barátság extrákkal kapcsolatban egy mosolyogva tett "persze" lenne a válasz, azért is írtam az első válaszomban, hogy mégis mit vártál?

2018. júl. 4. 12:17
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen! Sajnos tartok ettől.

Nem mutatott be egy barátjának se 8 hónap alatt. Mindösszesen 3x volt közös aktív programunk. Egy ideje azonban tényleg komolynak tűnik a dolog. A legnagyobb baj az hogy nem tudom vele normálisan megbeszélni az aggodalmaimat. sosem beszél az érzelmeiről, nem mondja el hogy mit érez irántam. Ha még is hangot adok az aggodalmaimnak, betudja "balhé"-nak, vagy "hisztinek" Ez rendkívül lekicsinylő, és megalázó érzés.

2018. júl. 4. 12:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
De a kérdezőnek nagyon jól kellett tudnia, hogy mibe megy bele. Lehet, hogy ő ennyire odavan a másikért, de ha ez egyszer ilyen és mégis benne maradt, mit várt? Tényleg nem bántás, csak felnőtt férfi és tök olyan, mintha egy kislány várná, hogy a szexkapcsolata komolyra fordul és a másik megváltozik érte.
2018. júl. 4. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Sejtettem, nekem is volt dolgom hasonló lánnyal, igaz nem szexkapcsolatnak indult. Már az elején feltűnt, hogy konkrétan sz.rik rám, nem érdeklődik irántam stb, felőle aztán csinálhattam bármit, mehettem bárhová, nem kérdezett semmit. Persze ezt betudhatjuk bizalomnak is, de itt nem erről volt szó. Nem éreztem azt, hogy foglalkozna velem, szerintem akinek volt normális párkapcsolata, tudja miről beszélek.

Szerencsére hamar vége lett, ma már hálás vagyok neki.

Komolyan akarsz egy ilyen érzelem mentes kapcsolatot?

Ezt kell eldöntened.

2018. júl. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!