Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el 31 évesen egy 9 éves kislány anyukájaként, hogy nemsikerül ismerkednem?
Nem értem azokat a hozzászólásokat akik a kerdezőt lenézik mert fiatalon szült és irjak hogy becsúszott neki a gyerek (ami egyáltalán nem biztos lehet tervezett volt a gyerek de a párjával nem működött a kapcsolat és szetmentek de letelt x Idő és szeretne part de nem talál)
Komolyan mondom az embereknek semmi se jó
Ha tegyük fel 22 evesen abortuszra ment volna az lenne a baj hogy milyen önző stb hogy elvetett eg életet
Most meg az a baj hogy 22 evesen megtartotta a gyereket mondjuk a háttér történetet nem is ismerjük de mkndeki kreálja a legrosszabbat
Ezért utalom az embereket mert mindgy mit teszel vagy mit gondolsz dolgokról így is ugy is szar amit csinálsz
Igen gyerekkel sajnos nehezebb ismerkedni a mai világban
Valahol olvastam hogy vannak kimondott olyan oldalak ahol az egyedülálló anyukák tudnak ismerkedni keress olyat hátha ott több értelemes ember lesz
Látszik, hogy a sok éppenfelnőtt, szűz vagy csóró itt éli ki magát..
31 vagy, senkit sem érdekel, hogy van gyereked, a szinte minden harmincasnak van. Még előny is, hogy a tiéd nem kicsi, lehet vele programozni, rábízni rokonra, táboroztatni, így kettesben többet tudsz lenni a pároddal. Továbbá kevesebbe is kerül, mint egy baba.
Nem a gyermek az akadály, hanem benned van valami, ami nem oké. A "rendben van"/átlagos vagyok azt szokta takarni, hogy nincs rendben/átlag alatti vagy.
Javíts a külsődön és a stílusodon, mert nagyon igénytelennek tűnsz az írásképed alapján.
Olvass, öltözködj, sportolj, járj el otthonról, regelj fel társkeresőre. Ha kezdeményező típus vagy, kezdeményezz.
Csak a saját szemszögemből tudom leírni, hogy én hogyan viszonyulok a kérdéshez.
Kívülállóként toppanék be az életetekbe, nem egyenlő alapokról indulna a kapcsolat és soha nem is lenne egyenlő.
Nem az zavarna, hogy más férfi a kislány apja, sem az, hogy nem tudnám megszeretni.
Neked mindig a kislányod lesz az első, ami egyébként természetes és nagyszerű dolog. Ami bántana, hogy így INDULNA a kapcsolat, hogy csak második vagyok utána. Egészen más, mintha együtt vagyunk, kettesben megélünk élményeket, csak egymásnak, aztán jön a kicsi és ő lesz az első.
Limaradna az a fejezet az életünkből, hogy kölcsönösen egymásnak vagyunk a legfontosabbak.
Ettől még rendkívül értékes, nagyon csinos, vonzó és szerethető nő lehetsz, de elsősorban anyuka és csak másodsorban társ. Viszont először társ és csak utána később szeretnék apuka lenni.
Meg tudnád adni azt a figyelmet és törődést amit akkor adnál meg, ha csak ketten lennénk? Technikailag a randevúk a csak kettesben töltött együttlétek megoldhatóak lennének?
Ezekről nem tudnék lemondani és mindig valamiféle pótléknak érezném magam, hogy teljes legyen a kép, betolakodónak a ti életetekbe.
Mert nem tartoztok a célcsoportjába, nem ebben a körben mozogtok, szélsőségesen látjátok ezt, a huszonévesek csóróskodó gyermektelen szemszögéből.
Szinte minden 35 feletti férfinak van gyereke, sőt, szinte minden 35 feletti férfinak van jelentős megtakarítása, biztos anyagi helyzete(ahogy persze a nőknek is ekkorra).
Mivel van gyermekük, értik az egész rendszert, sőt, ők is így próbálnak beilleszteni valakit a maguk életébe.
Igen, lemondásokkal jár a gyerek, igen, hátránnyal indulsz egy gyermektelen nőhöz képest(hacsak nem akar egyből szülni, mert attól menekülnek a férfiak, és a 30 körüli nők bizony érzik a biológia órájuk ketyegését) , viszont a korosztályodban úgy kell vadászni a gyermektelen vagy szülni nem akaró nőket, 35 feletti férfiaknak(pláne gyerekkel) bizony nem jut ilyen.
Az meg iszonyú ritka, hogy 35 feletti pasik összeszednek egy "kis" huszonévest együttélős kapcsolatosdira.
Mivel a célcsoportod kapcsolatra leginkább kisgyermekes nőt talál(28-35), velük szemben előnnyel indulsz, mert a lányod már nagy.
A pénzkérdés 35 felett pedig már nem kérdés, mindenkinek van rendes állása, karriere, megtakarítása, stb.
Kérdezd meg a válaszolók életkorát, tapasztalatát legközelebb. Mivel a célcsoportod egy része engem is érint, így van bőven rálátásom és persze tapasztalatom is.
Harmincas nőnél inkább az érdekes, ha nincs gyereke(mert akkor gyorsan kell összehoznia egyet, vagy nem akar egyáltalán).
Férfiaknál pedig 35 felett természetes, hogy van gyerekük, ha nincs, vagy gyorsan akarnak, vagy egyáltalán nem.
Ne görcsölj rá, idővel úgy is ráakadsz arra, akire kell.
Legyél természetes, magabiztos ;)
Nálam bevált recept 29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!