Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
P3tő Kriszx kérdése:
Ha egy 26 eves srac szeret egy 14 eves lanyt az nem pedofil?
Figyelt kérdés
Ismerosom aki a lany szereti a lanyt ugyszinten de meg nem jarnak mit javasoljak nekik? Ez pedofilizmus ha egy 36 eves egy 14 eves eretlen kislanykaval kezdene ki?2017. okt. 1. 15:30
2/14 A kérdező kommentje:
Ismerosom a lany aki szereti a sracot es a seac is szereti a lanyt (bocsanat hogy elirtam a leirasban)
2017. okt. 1. 15:33
4/14 A kérdező kommentje:
26 csak allandoan javit oszevissza ez a fos
2017. okt. 1. 15:36
6/14 anonim válasza:
Pedofilnak nem pedofil, de a fiúnak elég gáz. Egy 14 éves lány legfeljebb csak testileg felnőtt.
7/14 anonim válasza:
Nehéz eldönteni... Egy 14 éves már lehet érett testileg, lelkileg.
Magamból kiindulva, mikor én 14 éves voltam, még általánosba jártam, szerintem én már akkoriban testileg félig érett voltam. Kilencedikes koromban is 14 éves voltam még, és tetszettem egy felettem járónak, aki akkor 23 lehetett... Szerintem nem pedofilság. Amennyiben az a kislány érett. Ha olyan, mint egy 10 éves akkor lehet.
De egy pedofil szerintem nem 14 évest keres :O
8/14 anonim válasza:
Nagyon határeset. Valószínűleg manifeszt pedofíliáról nincs szó, de mindenképpen beteges. Egy 26 éves felnőtt férfi mit akar egy általános iskolás kislánytól? Na, ez a nem normális.
9/14 anonim válasza:
Nem pedofil, pedofília fiatalabb korúakra vonatkozik, ha jól tudom, akikkel normális ember nem kezdene. De ez is vérciki, túl fiatal hozzá. Szerintem el kéne titkolniuk legalább. A lány biztos, hogy nem elég érett.
10/14 anonim válasza:
26 eves felnott ferfi altalanos iskolas kislanyra hajt.
Lolita
Beteg ferfi valoszinu serult es korabeli nok nem allnak vele szoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!