Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
10 éve volt egy gyönyörü barátnőm ,akkor 14 éves fiu voltam és a lány 13 volt 3 honapig jártunk aztán szakitottunk , mostmár mindketten végeztünk az egyetemmel és nekem is és neki sincs barátja/barátnője , azota sem volt nekem ,neki nemtudom volt e , de én mai napig szeretem amiota szakitottunk ,ő meg mosolyog amikor nagyon ritkán találkozunk , én mostmár 24 ő 23 éves , ő most végzett az egyetemmel fizika-kémia tanárnő lessz szeptembertől ... Szerintetek próbálkozzak újra ? A régi problémák már nem hinném ujra eljönnének ,mert azota 10 év telt el és mindketten megváltoztunk , akkor most szerintetek próbálkozzak újra ? Elfog utasítani ? Amikor jártunk végtelenül szerettük egymást ...

2017. aug. 20. 08:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Figyelj, nincs mit veszítened, legfeljebb elküld, hisz már lehet, hogy ő túllépett rajtad, te vele ellentétben meg nem. Ez a gáz inkább. Hogy 10 év telt el és még mindig csak őt látod.

De ha nem is találkoztok, nem is beszélgettek, honnan tudod, hogy még mindig tetszene neked? Hisz ő is változott biztosan nagyon sokat. És lehet, hogy már belsőre nem jönne be neked.

Na, ezért nem kéne fantáziaképeket dédelgetni éveken keresztül.

Ennyi idő alatt már rég kapcsolatban lehetnél és rég boldog lehetnél.

De te továbbra is a múltban élsz. Ha továbbra is ezt folytatod, egyszer csak azt veszed észre, hogy 40-50 éves őszülő ember vagy, se kapcsolat, se család, se boldogság.

A JELENBEN élj már, könyörgöm!!!!

2017. aug. 20. 08:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Rengeteg lánnyal ismerkedtem szebbnél szebbekkel ,mindeniknek bejöttem de nekem egyik sem ,mindemikben valami hibát láttam de ő ez a lány tökéletes volt akkor is és most is .... Másokban sok hiba volt ami nekem nem tetszett .... , ja és ebben a lányban és bennem rengeteg közös dolog van , beszélgetni szoktam vele egyszer egyszer ,főleg akkor mikor még egyetemre jártunk
2017. aug. 20. 08:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) , jövő héten megpróbálok közelebb kerülni hozzá :)
2017. aug. 20. 08:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt az egyszer -egyszer beszélgetést ugy értettem és a ritka találkozást hogy egy hónapba kb egyszer ...
2017. aug. 20. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Talán mert mindegyikben a hibát kerested, pedig mindenkiben van hiba, csak mivel éppen egy fantázia világban élsz, minden egyes csajt ahhoz a bizonyoshoz mérted. És mivel ők nem voltak olyanok, mint az a csaj, ezért mindegyiket dobtad.

És mi van, ha most pofára fogsz esni? 10 év alatt az a csaj is változott sokat. Na majd meglátod, ő se olyan már mint 14 évesen. Ezt azért vedd számításba! Neki is vannak hibái, ő se tökéletes, hisz nincs tökéletes ember a földön! És honnan tudod, hogy most milyen? Hisz azt írtad, hogy ritkán találkoztok, tulajdonképen most azt se tudod, hogy ő milyen valójában. Csak nehogy nagyon meglepődj, hogy nem olyan, mint amilyennek elképzelted!

2017. aug. 20. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Kezdjétek az elején. Próbáld megismerni, hogy most milyen. Ha bejöttök egymásnak, akkor jöhet a közös tervezgetés. Ha találtok közös célokat, munkát, projektet akkor belevághattok. A kapcsolatot a közös célok tartják egyben. Ha csak megdönteni akarod mond el neki. Légy őszinte így téged sem ér csalódás, meg őt sem.
2017. aug. 20. 09:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. aug. 20. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Olyan ez a szerelmed, mint a fing. Ha nagyon erőlteted, lehet, hogy szar lesz...!
2017. aug. 21. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!