Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem az esetem de mégis vonzódo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem az esetem de mégis vonzódok hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy férfi aki külsőre konkrétan nem az esetem, de mégis annyira vonzódok hozzá hogy ilyet még nem éreztem. Ti voltatok már így? Tulajdonítsak ennek jelentőséget vagy ne foglalkozzak vele?
2018. júl. 1. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Ahh, csak megőrülsz érte, ne foglalkozz vele, xarni rája. :D
2018. júl. 1. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Ez most egy komoly kérdés?

Nedvesedsz ha látod, de nem tudod mi legyen?:)

2018. júl. 1. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Végre egy normális nő, akit a kisugárzás vagy a belső is képes a hatalmába keríteni. Hatalmas respektáció :D
2018. júl. 1. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti hogy tudod értékelni a belső tulajdonságokat (amit idővel rájössz hogy sokkal fontosabb mint a külső,persze kell a külső vonzás is ez nem kérdés.) egyébként igen normális dolog.
2018. júl. 1. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Neked kell eldönteni, hogy mit akarsz. Én is éreztem egy olyan férfi iránt hihetetlen szexuális vonzalmat, aki abszolút nem a zsánerem, de mivel nem passzolt a személyiségünk, így nem tudtam tovább menni vele a vonzalom ellenére.
2018. júl. 1. 20:44
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

konkrétan kiszabtad, hogy milyen az eseted, és most, hogy kiderült, hogy mégis másmilyen az eseted, inkább ejted, mert fontosabb az a kép, amit régen kigondoltál??

az ilyen ember tényleg maradjon egyedül!!! komolyan.

2018. júl. 1. 20:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy ejtem? Eszemben sincs.Csak meglepodtem.
2018. júl. 1. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
8%
A barátom sem volt az esetem elsőre, amikor először megláttam olyan érzésem volt mintha egy nagyra nőtt öcsi lenne (kisfiús arc). Aztán ahogy jobban megismertem, úgy kezdett el borzasztóan vonzani. Fél éve együtt vagyunk. :)
2018. júl. 1. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

Volt egy pasi akivel össze akart engem hozni egy közös ismerősöm (ebből semmi nem lett),de ennek a pasinak az egyik barátja is ott volt.

Aki egy alacsony, 170cm kb., pocakos, gyári munkás, 40 éves, nős pasi.

Kedves volt és közvetlen, bár csak köszöntünk és néhány szót váltottunk. De azt hiszem, már akkor felfigyeltünk egymásra. Anélkül hogy bármit is tudjunk a másikról.

Eltelt pár hónap úgy hogy nem is láttuk egymást, utána elkezdtünk írogatni...

Olyan vágyat soha, de soha nem éreztem férfi iránt mint most... ha csak rá gondolok...ahhh

Olyan kisugárzása van, hihetetlen, egyébként nem tudom megmagyarázni mi tetszik benne. Az előző pasik mind magasak voltak, közel a 2méterhez, ő meg...

De azt hiszem ezt hívják kémiának, vagy nem tudom.

2018. júl. 1. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
Volt ilyen velem is. Ahogy elkezdesz beleesni a külsejét is imádni fogod, tapasztalat.
2018. júl. 1. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!