Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem szabadna, mégis a sokkal idősebb férfikhoz vonzódok.
Sokkal jobban tetszenek a 20-25 évvel idősebb férfiak, mint a korombeli vagy két-három évvel idősebbek. Ez ellen tennem kellene valamit, mert az eszem tudja, nincs mit keressek köztük, de a szívem mégis mást mond, és nem tudok kialakítani egy normális kapcsolatot!
17/L
Ezt neked kell érezned, mert ha nem taszít hanem vonzódsz hozzájuk akkor minden rendben van:)
L/19
Én meg a fiatalabbakhoz! Bárcsak én is az idősebbekhez vonzódnék.. de nem.. szerintem bennem van valami mert egy kivétellel csak fiatalabb barátom volt..
18/L
(mondjuk 3 éve el se tudtam volna képzelni hogy nálam fiatalabbal járjak)
Hát én ebben teljesen megértelek. A saját korombeli fiúkat mindig is komolytalannak láttam, olyan kisfiúsnak. Jelenleg 15 évvel idősebb párom van. Én úgy vagyok ezzel a dologgal,hogy max.15 év korkülönbség, különben akár az apám is lehetne és ha abban józanul belegondolok,az azért durva. Nem akarlak lebeszélni a 20-25 évvel idősebbekről,de szerintem próbáld meg levinni max.20 évre.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!