Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megéri így kapcsolatban maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri így kapcsolatban maradni?

Figyelt kérdés

Még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de heti egyszer tudunk csak találkozni. Az előző kapcsolatánál kevésbé volt elfoglalt, akkor napi szinten együtt volt a lánnyal, mégsem becsülte meg a lány. Bevallom a két találkozó között gyakran érzem magam egyedül, mintha nem is lennék kapcsolatban, hiába a napi kapcsolattartás interneten az nem pótolja a személyes találkozót. Volt már emiatt vitánk, azt mondta neki is lenne igénye többre de értsem meg ezen most nem tud változtatni és ha nem tetszik, akkor most döntsem el hogy jó-e nekem ez így is.

Fogalmam sincs. Imádok vele lenni, nagyon megszerettem és pont emiatt szenvedek két találkozó között mert hiányzik. Néha jól esne egy nehéz nap után ha megölelne. Azt se érzem, hogy szerelmes lenne, inkább csak fontos vagyok neki. Utóbbit, hogy fontos vagyok, azért tudom mert mondta. Úgy érzem, hogy nem tudom megugrani az előző lány szintjét, hogy itt csak szamár vagyok. Megint összeveszni nem akarok vele, de napról napra mérlegelem, hogy mennyire éri meg ebbe a kapcsolatban maradni. Az viszont biztos, hogy fájna ha többet nem lenne, viszont félek egyszer majd ő szakít mert nem szerelmes úgy mint az előzőbe és mert a kevés találkozó miatt nem is alakul ki benne semmilyen érzelem.

2018. júl. 1. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tudtok mindkettőtöknek jó megoldást találni, akkor talán nem is passzoltok össze, akkor meg kár erőltetni.

Hány évesek vagytok? Miért nem tudtok gyakrabban találkozni (elfoglalt, ezt értem, de mi foglalja le)? Azonos településen éltek, vagy még ingázni is kell két település között?

2018. júl. 1. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem tud változtatni ? Nem tudod segíteni ebben ?

31/f

2018. júl. 1. 10:07
 3/5 iamaveryniceguy ***** válasza:
Számomra kevés lenne a heti 1x-i kontaktus.
2018. júl. 1. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Első körben vele kéne bezsélned milyen megoldásaitok vannak a problémára.
2018. júl. 1. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem itt több variàció is lehetséges .1Szeret csak mivel csalódott igy visszabb vett nem akarja elkapkodni.2.Téleg szereti még a másik lányt te csak pótlék vagy neki addig kellessz mig nem talàl másikat .
2018. júl. 2. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!