Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párkapcsolatnál soknak számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatnál soknak számít ha a két fél közt 14 év van?

Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Gondolj bele,ha cigók lennétek akkor a pasi a csaj apjával lenne egyidős.
2018. jún. 26. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha már mindketten önellátóak és dolgoznak, akkor némi rugalmassággal lehet belőle jó kapcsolat, csak sokaknak már 30 km-t megtenni is nagy kihívás valakiért, nem, hogy ennyi korkülönbséggel bármit is bevállalni.
2018. jún. 26. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Jajj... meredeken hangzik...

Az sem mindegy, hogy milyen életkorban vagytok. Persze,mindenre létezik élő példa,hogy bármit meg lehet valósítani,ha akarja az ember...de a 10+év korkülönbség ritka esetben bír el egy hosszú és egészséges párkapcsolatot. Nekem egyik ismerősöm,a lány 19 a srác 34éves...és hiába vannak együtt asszem 1,5 éve,állandó veszekedésel,szakítások,szünetek vannak,olyan se veled se nélküled "kapcsolat". Viszont egyik sem tud továbblépni mert irányítja őket a ragaszkodás,s inkább szenvednek.

De ez mindenkinek a saját dolga,én azt mondom,egy kapcsolatba úgy érdemes belevágni,ha felfogjuk azt,hogy mit vállalunk érte.

2018. jún. 26. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Sok
2018. jún. 26. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Hát, nem tudom. Közöttünk majdnem 9 év van. Néhány dologban ez megnyilvánul, de nagyon jó a kapcsolatunk. Azt egyébként hozzáteszem, hogy én nem vagyok önnellátó, még 2 évig fősulira járok (elég jó ösztöndíjat kapok, félévente el tudok tenni 120 ezret, tehát nem 0ról fogok indulni)

Ő is még otthon lakik, gyűjtöget.

Ha így működik egy kapcsolat már évek óta, akkor szerintem 14 év sem oszthat-szorozhat olyan sokat. Ráadásul nekem tökéletes, hogy idősebb a barátom, mert nem szeretnék sokat várni a házassággal, gyerekvállalással. (Szóval 25 év alatt már szeretnék gyereket), a férfiak többsége pedig 30 alatt már nem tervez ilyeneket.

2018. jún. 26. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó lenne konkrét életkort tudni, mert 30 alatt szerintem k_rva sok. És hagyjuk a rózsaszín működni fog dumát, mert majd később derül ki, hogy jaj, mégse.
2018. jún. 27. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!