Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy ha én így nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ha én így nem tudom fel dolgozni?

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve nem vagyunk együtt de ő úgy dolgozza fel ezt az egészet hogy le tilt minden közösségi oldalról viszont én meg így nem tudom fel dolgozni csak jobban megbolondulok nekem úgy könnyebb lenne ha legalább csak látnám és így meg csak rosszabb és állandóan üzeneteket irkálnék neki telefonon .
2018. jún. 26. 09:11
 1/10 A kérdező kommentje:

És tudom hogy nem kell nem is fogok neki írni semmi.

csak mivel le vagyok tiltva én így valahogy nem tudom fel dolgozni .

2018. jún. 26. 09:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Pedig döntsd el, hogy leszarod. Azt hiszed komolyan a csekkolgatás segítene túllépni? Talán nem hiszel nekem, de az exed ezzel segít neked, akár direkt segít, akár nem. Kapaszkodni akarsz a semmibe? Tudatosan szard le, jó nagy ívben. Vagy le se szard, ahogy tetszik.
2018. jún. 26. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

egy nemet írhattál volna.bár van rá egy tippem.

Én is ha szakítok valakivel akkor törlés tiltás.Mivel vége van és pont többet látni hallani se akarok felőle valószínűleg nem azért mentünk szét mert jaj de kíváncsi vagyok rá.Vagy mert tartani akarom vele a kapcsolatot.Maradjunk csak barátok szövegre dettó..persze legyél barátja a halálnak nekem van elég oda már nem férsz be :P

2018. jún. 26. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
bocs uccsó voltam 30f
2018. jún. 26. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Pont ez a célja hogy elfelejtsen igy letilt. Nem nézegetitek egymàs képeit stb.Eleinte rossz volt nekem is de utàna sokkal könnyebb lett.
2018. jún. 26. 09:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem is könnyebb, ha látom, hogy mi van vele. Nem zaklatom, meg semmi ilyesmi. Egyszerűen sokkal könnyebb, ha látom van valakije és én már nem érdeklem, még várom is, hogy legyen már valakije. Nem értem, ezt a törlés/tiltás dolgot, olyan primitív, ha nem látom nem fáj felfogás, szerencsére csak egy ilyen suttyó nő ismerősöm volt az életben, az összes többi megmaradt ismerősnek.

Kérdező! Szerintem írd meg neki, jobb híján sms-ben, max onnan is letilt, de aztán az is lehet, hogy megérti.

2018. jún. 26. 09:55
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Nos. Melyedj bele a pont, vesszo es igekotos igek hasznalataba. Segiteni fog felejteni.

Az irasod olvasasa onkinzas. Nem csoda, hogy nem akarja tobbet latni.

Sorry

2018. jún. 26. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Használj írásjeleket és tagold a mondandódat, te igénytelen tróger.

Amúgy szerintem éppen a fel NEM dolgozásban segítene az, ha többet látnád. Miből gondolod, hogy jobb lenne többet látni?

2018. jún. 26. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Létezik ám telefon is a világon, felhívni a másikat mint egy normális ember....vagy valóban akarsz tőle valamit még, vagy sem.

De ha állandóan azt látod kivel van, hol merre mikor az tényleg nem segít.

2018. jún. 26. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:
6-os persze de ez embere vàlogatja mert ha pl normàlisan válunk el és semmi harag nincsen nem zaklatjuk egymást akkor nem tiltom le .:D
2018. jún. 26. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!