Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elment külföldre dolgozni 3 hónapra, hogy megteremtse kettőnknek a közös jövőt. Pár órája ment el, már most nagyon hiányzik. Azóta csak sírok. Hogy vészeljem át?
Figyelt kérdés
2018. jún. 7. 04:44
1/10 anonim válasza:
Fuh, ez nekem is nehez lenne, foleg, h mi is nagyon kozel allunk egymashoz... Valahogy probald megnyugtatni magad, h ertetek teszi es nem orokre megy el.
2/10 anonim válasza:
3 hónap nem a világ! Foglald le magad valamivel.
3/10 iamaveryniceguy válasza:
3 hónap alatt hogy teremti meg a közös jövőt?
4/10 anonim válasza:
Na igen, ez így szokott történni...
Kimegy a pasi külföldre pár hónapra, összeszedni pármilliót, addig a nőnek annyi dolga lenne, hogy maradjon nyugton, élje az életét úgy ahogy előtte, és ennyi, de azt veszem észre, hogy 2 hete nincsenek kint és már más farkán pattognak.
Lehet ezért hibáztatni a magyar államot, a feministákat, vagy az adott férfit amiért rosszul választott párt, de ilyenkor azért egy kis örömöt látok abban, hogy szűz vagyok és nem éltem még at ilyet.
5/10 anonim válasza:
Arulnak a patikaban sirascsokkento gyogyszert
7/10 anonim válasza:
Te is dolgozz addig a közös jövőn. Tanuld az ország nyelvét, mert simán lehet, hogy nem a barátod fog hazajönni, hanem Te mész ki utána. A 3 hónap rövid idő a közös jövő megalapozására. Gondolom valami szezonmunkát vállalt. Ha biztosított a szállás és étkezés, akkor nem nagyon fog költeni a fizujából, lesz kb.havi 1000 eurója. 3 hónap alatt 3000. Az kb.egymillió forint. Ebből albérletben tudtok kezdeni. Ha van megtakarításotok már, és kb.egymillió hiányzik az önrèszhez, akkor hajrá.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, albérletbe akarunk költözni. :) én is fogok dolgozni de én nem fogok annyit összeszedni mint ő. Lényeg hogy lesz :)
2018. jún. 7. 08:26
9/10 anonim válasza:
Ez most a kezdeti sokk. Alakítsd ki magadnak három hónapra a kis saját életedet, vigyél bele állandó programokat, foglald el magad, majd jobb lesz...
10/10 anonim válasza:
mondjuk te is dolgozhatnál többet az önsajnálat helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!