Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyomban mérhetetlenül csalódtam, azért nem akar kidobni mert felépítettünk egy kis lakást kettőnknek?
9 éve már hogy együtt vagyunk, én külföldön dolgozom 3 éve!
Azt hittem boldogság van és lassan komolyabb dolgokra is számíthatunk mint például család alapítás!
Viszont 2 hónapja megváltozott elhanyagol, nem beszélünk annyit mint az előtt, nem gondol rám, nem vagyok eszébe, leráz és leépít!
Május óta van kész ez a ház, ami bonyodalmakkal járt ő intézte, én csak az anyagi hátterét.
3 hete viszont a munkahelyén is felmondott mondván ő utál oda járni, és most éli az életét, de rám szint úgy nincs ideje.
Lehet sokat veszekedem vele, hogy mondjuk tegyen már ki egy közös képet az internetre, vagy írjon több sms-t de azért mert szeretem.
Ma viszont közölte hogy haza bármikor mehetek, hiszen én építettem és jogom van ott lenni.Viszont már nem igazán akar tőlem semmit, de a ház miatt muszáj.
Nekem ez nagyon fájt, még azt se akarja hogy 1 napra haza menjek hogy beszélgessünk, mondván ne költsem a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!