Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha megtaláltam életem szerelmé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtaláltam életem szerelmét, de el kell engednem és nélküle kell élnem, fel lehet ezt dolgozni?

Figyelt kérdés

A legszebb dolgokat éltem meg vele és a legvalódibb szerelmet érzem iránta, amit csak egy Nő érezhet egy Férfi iránt. Szeretném, ha ő lenne gyerekeim apja, ha minden nap mellette aludnék el és kelnék fel. Ha mindent együtt élnénk meg. Azonban ez nem lehetséges, elrontottam mindent és már nem olyan szép semmi mint volt, részletkérdés hogy miért. Azt szeretném tudni, hogy ezek után ezzel a tudattal együtt élni lehet-e? Mással házasodni össze, mással kötni össze az életed, másnak szülni gyerekeket? Gondolni sem akarok és bírok erre. Egyáltalán nincs megfelelő alany számomra úgy érzem. És én sem másnak. Csak mi ketten lennénk jók együtt.

22 L

2018. márc. 28. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nagyon nem mindegy, hogy miért nem vagytok együtt... ha tudnánk az okot, talán tudnánk azt is, hogy menthető-e még a dolog, vagy sem.
2018. márc. 28. 17:30
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Én szintén ebben a helyzetben vagyok és elég sokat gondolkozom ezen. Nem tudom, hogy fel lehet-e az ilyesmit dolgozni. Voltak kapcsolataim, de Ő tényleg különleges volt és tudom, hogy később, ha le is zárom ezt magamban, akkor is csak Őt keresném másokban. Ezt az érzést elnyomni magunkban viszont egy hazugság lenne. Hazugság a másiknak és önmagunknak is.

Szóval nem tudom, hogy fel lehet-e ezt dolgozni. Én jelenleg nem érzem azt, hogy képes lennék rá.

25/F

2018. márc. 28. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Épp hasonló helyzetben vagyok. A szakítás egy hónapja történt. Nem tudsz mit tenni. Idővel minden könnyebb lesz. Idővel elkezdesz más embereket is észrevenni az utcán. Halványulnak az emlékek és az érzések is.

Férfi vagyok, de mikor meghallom a rádióba ezt a számot, könnybe lábad a szemem még mindig...

Dánielfy Gergely: Azt mondtad

2018. márc. 28. 17:42
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

22 évesen az ember még a végletes nagy szerelmek korát éli, amolyan belehalósan.

ez a fekete-fehér gondolkodás, ahogy idősödsz, több színnel fog remélhetőleg gazdagodni.

ha ő lenne az igazi számodra, valószínű ez a történet másképp alakult volna.

2018. márc. 28. 17:42
 5/11 Antid Oto ***** válasza:
100%
Természetes, hogy most így érzel. Csak ne gondold azt, hogy ez végleges. (Én is gyakran estem ebbe a hibába, és jó eséllyel fogok is még... :D)
2018. márc. 28. 18:05
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Egy ember életében kevés olyan pillanat van mikor talál magának egy olyen társat, akivel egy egész életét le tudná élni, pláne ha kölcsönös az érzés. Okok nélkül nem fogjuk megmondani, hogy menthető-e a dolog vagy sem, de ha némi esélyt látsz arra hogy összejöjjetek akkor megér egy próbát. Anno én hülye voltam, hogy nem harcoltam azért a nőért (akkor kellett rájönnöm, hogy kell nekem mikor kiszállt az életemből) akit mai napig is keresek másban, eddig hiába, viszont bízom abban, hogy csak lesz olyan lány aki ha nem is teljes mértékben ugyanolyan akiért epekedek, de legalább tudná helyettesíteni és elfelejteni. Ha esetedben sem lehetséges egyáltalán az, hogy összejöjjetek, akkor maximum bizakodj és légy nyitott az újra, hátha megtalál a szerelem, csak most már bölcsebben és tapasztaltabban állhatsz egy új kapcsolat elé.
2018. márc. 28. 18:09
 7/11 A kérdező kommentje:

Együtt vagyunk még... egyelőre. Akit érdekel, nyugodtan írjon rám és szívesen elmesélem, hogy mi vezetett idáig.

Egyébként, amikor azt mondtam neki legutóbb egy majdnem szakítás alkalmával (amiből nem lett szakítás, mert azt mondta, szeret és nem tud elengedni) hogy letudnám élni vele az életem, neki az volt a válasza hogy ő még annál is hosszabb időre tervez velem. :(

Köszönöm a válaszokat, megnyugtató, hogy tudjátok hogyan érzek.. én is ettől félek: hogy mindenkiben Őt keresném. Csakhogy én nem egy utánzatot akarok.

2018. márc. 28. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha tényleg életed szerelme lenne, akkor nem keresnéd a kifogásokat.
2018. márc. 28. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Most még természetes, hogy rá sem bírsz nézni másra, de ez idővel más lesz. Vond le a tanulságot és ha nem hajlandó veled beszélni, akkor lépj tovább, mást nem tudsz tenni.
2018. márc. 28. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne az a részletkérdés? Nagyon nem mindegy.
2018. márc. 28. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!