Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem 37 év korkülönbséggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem 37 év korkülönbséggel? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

3 éve együtt dolgozunk és szerelmes lettem. Szépen, lassan alakult ez ki, míg gyakornok voltam rengeteg időt töltöttünk együtt.

De még csak most döbbentem rá, hogy mi zajlik bennem.

Soha életemben nem éreztem még így senki iránt.

Viszont a korkülönbség... Ez működhet? Mit tegyek?

2018. jún. 25. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%

25 évesen egy 37 évvel idősebbel akarsz kezdeni? Sajnálni tudlak, hogy nem volt egy rendes apukád és másnál akarod ezt a szeretethiányt pótolni!

Ez egyáltalán nem működőképes. Ennyire nincs a korosztályodból pasi? Vagy mi vonz ehhez az idős emberhez? Mindegy, apakomplexusos vagy elég erősen.

A múltban ért sérelmeidet jó lenne feldolgozni, mert így még gyereket vállalnod is kockázatos.

2018. jún. 25. 15:24
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem fog működni, jobban tennéd, ha keresnél hozzád illő korút. (Max. 35) Afelett ne próbálkozz.
2018. jún. 25. 15:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Összetöröd? Akkor tulajdonképpen már együtt vagytok, vagy mi a helyzet? Én nem feltétlenül akarlak lebeszélni róla, mert nyilván jobb a rálátásod a kettőtök kapcsolatára, mint itt bárkinek. Tény, hogy nehéz ebbe belehelyezkednem, én nekem is az az első gondolatom, hogy NAGYON más élethelyzetben és -szakaszban vagytok, de ha látsz akár halvány esélyt is a működőképességre, miért ne próbálnád meg? Legfeljebb nem jönnek be a számításaid, de más is dolgozott már fel szerelmi csalódást, valószínűleg te is fogsz még.
2018. jún. 25. 15:54
 14/20 A kérdező kommentje:

Vannak akik értenek a témához? Vagy itt most csak dobálózik mindenki az apakomplexus szóval?

Mert nem tudok mit feldolgozni, jó gyermekkorom volt, apával egészen mostanáig normális viszonyunk, úgy ahogy anyummal is. Persze voltak kisebb konfliktusok, de gondolom mindenki veszekedett a szüleivel.

Egyszerűen egyezik a világlátásunk, mintha a másik felem lenne. De én sem tartom teljesen normálisnak ezt korkülönbséget.

2018. jún. 25. 16:19
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Én meg azt sajnálom, hogy ennyire h..lye vagy. Feltettél egy kérdés, ami egyébként senkire se tartozik, csak rád és arra az idős bácsira, és hisztizel, nem viseled el, ha nem értünk mi egyet veled.

Akkor minek tetted fel a kérdést, ha csak azt a választ fogadod el igaznak, amit az egód diktál és amit te is annak hiszel?

Kétlem, hogy jó lett volna a viszonyod apukáddal. Máskülönben miért is akarnál egy 37 évvel idősebb embert párodnak? Ja, szegény vagy, és gazdag palit akarsz, hogy így gondtalan legyen az életed, és így akarsz feljebb jutni az életben. Andy Vajna és Timike jut erről eszembe, kitűnő hasonlat.

De a te életed, azt csinálsz, amit akarsz. De életképtelen vagy, mert a saját magánéletedről vadidegen embereket kérdezel ahelyett, hogy élnéd a saját életedet és majd később a saját hibáidból tanulnál.

2018. jún. 25. 16:26
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem vagy te egy kicsit frusztrált?
2018. jún. 25. 17:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Miért lennék? Talán fáj az igazság? Ez van, mond meg az igazat és betörik a fejed.

Te pedig támaszd alá ész érvekkel az igazadat!

2018. jún. 25. 17:49
 18/20 anonim ***** válasza:
45%

Azért ne keverjük már össze az igazmondást a kioktatással meg a fröcsögéssel.

2018. jún. 25. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem mêgha össze is jöttök idővel vàgyni fogsz fiatalabb húsra .Az sem lessz jobb érzés ragaszkodni fogsz hozzà nem tudod elengedni mert màr kötődöl hozzà de vàgyat érzel szexuàlisan màs pasi irànt aki aktívabb az àgyban.
2018. jún. 26. 22:29
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem lenne egy egészséges/ (normális?) párkapcsolat, szóval kénytelen leszek eltávolodni tőle.

Ha mellette maradok, később ez talán nagyobb fájdalmat jelentene mindkettőnknek.

2018. jún. 27. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!