Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges szerelem nagy korkülönbséggel?
A drog az illegális 😂
Na viccet félretéve,lehet szerelem. Én 17voltam a párom 32,nagyon jol megvoltunk 3évig. Sajnos meghalt.
Kérdezd meg mit szeretne tőled,ez ilyen egyszerű.
N24
#1 Ez kicsit IT Crowd-os volt. "Roy meghalt..."
#Kérdező - szerintem buta ötlet, de hát a te dolgod.
2es
Egy érzéketlen tusko vagy,már bocs.
Csak mert reagáltam egy amúgy nobody cares dologra? Eh, exhumálom magam.
de hát Jen "halt meg"
amúgy tényleg tuskó dolog
Kérdező, ezt a 2-es válaszolóra mondták, nem rád.
Kérdésre válaszolva: hát... a pasit kellene igazából ismerni, mert elég sok 30as pasi van, akik ürítőedénynek meg trófeának használják az ilyen fiatal lányokat. Ha ő maga mondta, hogy inkább nem, mert fél, hogy vmi rosszat csinál, hacsak nem mesterien színészkedik, akkor azért más a helyzet.
Szerelem akár lehet is... de a későbbiekben nagyobb eséllyel adódnak problémák a korkülönbségből, mint ha egy elig pár évvel idősebb vagy korodbeli sráccal kezdenél. Idősebbnek előbb romlik meg az egészsége, előbb lesz nyugisabb, otthon ülősebb, több tapasztalata van és ezért nem biztos, hogy mindenről elég jól el tudtok-e beszélgetni, generációs különbségek is lehetnek.
Máglyára velem. Lucifer személyesen fog kitüntetni mikor leérek a pokolba :D
Nekem nem is a korkülönbséggel van bajom, inkább azzal,hogy zenész.
Egy ilyen korú zenész már biztos ezer kalandon túl van,miért nem találta meg az igazit?
Nekem is volt zenész pasim, nem tudtam elfogadni azt az életmódot. Te fel tudod vállalni azt,hogy esetleg te nappal dolgozol/tanulsz, este hazamész Ő pedig veszi a kabátját és megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!