Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem 37 év korkülönbséggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem 37 év korkülönbséggel? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

3 éve együtt dolgozunk és szerelmes lettem. Szépen, lassan alakult ez ki, míg gyakornok voltam rengeteg időt töltöttünk együtt.

De még csak most döbbentem rá, hogy mi zajlik bennem.

Soha életemben nem éreztem még így senki iránt.

Viszont a korkülönbség... Ez működhet? Mit tegyek?

2018. jún. 25. 12:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Komoly hosszú kapcsolat nem. Viszont még tart a rózsaszín köd, 1-2 évig jól erzheted vele magad. Ez, elég gyakori és utána úgy is túl lépsz az egészen.
2018. jún. 25. 12:39
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Majd felébredsz, felnősz és elmúlik.
2018. jún. 25. 12:39
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Fogadok, hogy nem kolléga, hanem a tulaj :D
2018. jún. 25. 12:40
 4/20 anonim ***** válasza:
69%
Ezt úgy hívják, hogy apakomplexus. Ha te most 21 éves vagy akkor ő 58. Most őszintén, szerinted működni fog?
2018. jún. 25. 12:40
 5/20 anonim ***** válasza:
82%

Működhet, ha ez az érzés kölcsönös és nem csak egyoldalú.

Egyébként leírhattad volna, hogy te a férfi vagy a nő vagy, estleg hány éves is vagy jelenleg.

Gondolom mivel dolgozol már egy ideje, nem a tini kategória, hanem 20-as éveid elején járhatsz. 28/f

2018. jún. 25. 12:41
 6/20 anonim ***** válasza:
50%
Sok válaszoló ezt ellenezi Kérdező,a nagy kor különbséget. Én nem ellenzem,kivánom,hogy sikerüljön.Ha a kémia müködik,meg veszekedés nélkül jol elbeszélgetek,jol elviselitek egymást,extrém kor különbséggel is boldogok lehettek. 23/F
2018. jún. 25. 12:45
 7/20 A kérdező kommentje:

25N vagyok. Pont ettől tartok, hogy idővel megváltozik ez a szeretet, szerelem és akkor mi lesz. Nem tehetem meg ezt vele, kockázatos.

De most úgy érzem, hogy nem bírom ki nélküle, képtelen vagyok sokáig távol maradni. Soha nem passzoltam össze ennyire senkivel, csak a korkülönbség...

3-as válaszoló! A torta hab nélküli, de így is finom ;)

2018. jún. 25. 14:36
 8/20 anonim ***** válasza:
Apakomplexus. Nézz utána, dolgozd fel, lépj tovább. Különben rosszul jársz, mind mindenki ebben a helyzetben.
2018. jún. 25. 14:43
 9/20 A kérdező kommentje:
Ezzel is összetöröm.
2018. jún. 25. 14:49
 10/20 anonim ***** válasza:
49%
Összetoörsz egy 60+ -os fazont? Ugyan már.... látott ő már eleget ebből a világból, max a fiatal puncid fogja hiányolni. De hogy összetörne? Hát azt kétlem.
2018. jún. 25. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!