Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hazudta azt hogy szeret?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudta azt hogy szeret? És mit tegyek, hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
A férjem elhagyott egy másik nőért,miközben terhes voltam. Ez után és a szülés után 6 hónappal megismerkedtem egy sráccal 28 leszek,ő 23 éves. Nagyon tetszett,és én is neki,de szeretni nem.mertem csak olyan barátság extrákkal kapcsolat volt,de ő mindig mondta h komolyan akar velem. Mikor kezdtem beleszeretni lelépett,aztán pár hónap múlva újra együtt voltunk aztán én hagytam abba a kapcsit,mert nem.akartam csalódni. 1 hónap múlva újra keresett és én adtam a dolognak egy esélyt. Később már azt is mondta h szeret. A gyerekek mellett csak hétvégente vasárnap tudtunk találkozni,és ő is 6 napot dolgozik. Bevallom nagyrészt szexeltunk. Aztán egy hétköznapi napon össze futtunk egy boltban. Én megcsókoltam,mosolygott de közben úgy nézett rám mint borjú az ujkapura aztán elis tűnt meg se várt. Ekkor szamonkertem,hogy én csak arra vagyok jó h megdugjon míg nem lesz más neki? A válasz:van benne igazság de nem teljesen. Szóval osszevesztunk de őt ez már egyáltalán nem érdekelte. Írtam neki és megse nézte. Miért kell játszani mások erzeseivel? Annyit csalódtam már. Elakarom felejteni de nem.megy.
2018. jún. 20. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Butaság volt bele menni a szexbe. Főleg egy fiatalabbal. Ők nem fognak éretten gondolkodni és biztos nem fognak komolyba kezdeni egy gyermekes anyukával.

Nem bántásból, de ők még annyira gyerekek maguk is, nem akarnak még belemenni az apa szerepbe. Valószínűleg vonzotta az, hogy egy gyerekes anyukát megkapjon, játszott veled, aztán elküldött a fenébe.

Mit vártál? Őszintén?

2018. jún. 20. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

30 éves fejjel, még ha komoly, érett gondolkodású, társadalmilag is elismert személy lennék, jó egzisztenciával; még akkor sem kezdenék egy gyermekes anyukával.

Tudom, hogy bunkónak tűnhet a válaszom, de a magyar társadalom férfia tagjainak legalább 70%-át zavarja az, ha egy nőnek másik férfitól van gyereke. Én is ebbe tartozom.

Engem zavarna a gyerek, mert egy láthatatlan falat képezne köztem és a nő között. Természetes a nőnek ha neki a gyereke az első az életében; de a pasik meg azt szeretik, ha ők a fontosabbak. Úgy érezném, hogy a gyerek miatt el lennék hanyagolva.

Illetve a másik, hogy nem akarom más gyerekét nevelni semmilyen formában. És ez is igaz a férfiak többségére.

2018. jún. 20. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Keress egy érettebb férfit pl akinek mar gyereke van és egyedülàlló .Most őszintén egy 23éves még szinte gyerek hozzàd képest .
2018. jún. 21. 00:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Most ez így biztosan nehéz, de idővel könnyebb lesz. Tudom, hogy nem vagyok modern, viszont én azt vallom, hogy amíg nem lehetek benne biztos, hogy a másiknak is érzései vannak felém, addig nem fekszem le vele, nem hiszek a barátság extrákkal-ban. Próbáld meg úgy felfogni, hogy ez a fiú segített túllépni azon, hogy a férjed azt tette, amit. Ne írj rá, hagyjad. Kirándulj, sétálj, szellőztesd a fejedből ezeket az embereket. Vegyél magadnak valamit, amitől vonzónak érzed magad.
2018. jún. 21. 07:54
 5/6 A kérdező kommentje:
1/4 Talán igazad van. Sokat csalódott ő is. Reméltem,hogy saját hibáibol tanulva képes őszinte lenni. Tévedtem
2018. jún. 21. 22:58
 6/6 A kérdező kommentje:
2/5 Azt nem tudom hogy a többség tényleg így gondolkodik e,de akiket én ismerek egyiksem.
2018. jún. 21. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!