Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi jót tehetek még hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jót tehetek még hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki egyszerűen az örületbe kergetett, cseszettül beleszerettem, ezt ő is tudja, de hát nála maximum barátság extrákkal lehetek, de ennél több nem. Persze nekem ennél több kellene, (agyilag) beletörödtem abba hogy nem lesz semmi, mégis piszkosul nem tudom elengedni, pedig mindent megprobáltam, azzal kapcsolatban, hogy elfelejtsem. Munkahelyet, ezáltal várost (még messzebb tőle), új hobbit, plusz elfoglaltságot vállaltam magamra, hogy a lehető legtöbb időmet ne rá gondolva töltsem. Más lányban is kerestem azt a pluszt ami miatt elcsavarta a fejemet ez lány, de eddig sikertelenül. Kértem tőle, hogy hagyjon békén (tudom egyszerűbb letiltani, tudom hülye vagyok hogy nem tettem még meg),de időközönként csak felkeres, persze akkor mindig fellegekben járok és tökre bírom a társaságát. Ti mit csinálnátok a helyembe, mert egyszerűen nem tudom, az az érzés van bennem, hogy ha végleg elfelejteném hiányozna, ha meg megtartanám szenvednék. Amúgy nagyszerű barátként ismertem meg és sokat változtam miatta pozitív írányban, amiért hálás lehetek neki.
2018. márc. 5. 01:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Ket dolgot tehestsz.

Az egyuk az, hogy letiltod, vegleg elszakitasz minden szalat ami hozzafuz, es varsz, mig el nem felented. Ez szenelyenkent valtozik, van akinek eleg par honap, van akinek tobb ev kell. Aztan ha ez megtortent, es az emleke elkezd halvanyulni, akkor keresel uj kalcsolatot.

A masik, hogy belemsz a szexkalcsolatba, megprobalod magadba bolonditani.

2018. márc. 5. 01:53
 2/3 anonim válasza:
Én pont ebben a helyzetben vagyok,csak fordítva. Lány vagyok. Barátság extrákkal indult,aztán beleszerettem és persze azt hazudta h ő is. Aztán egyik napról a másikra vége is lett. Annyira,hogy még az üzeneteimet se nézte meg. Nemtudom mit tehetek én se hogy elfelejtsem. Nekem ez még csak 1 napja történt....
2018. jún. 21. 23:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát át tudom érezni, mikor egy olyan társat találsz akivel mindent meg tudsz osztani, aki egésszé alakít, akivel mind komolyan is tudsz beszélgetni és mind hülyülni. Mikor vele vagy megszűnik tér és idő egyszerre. Nem egyszer volt mikor azon eszméltem fel hogy hajnali fél 5 lassan melozni kell menni, igaz olyan voltam mint a mosott sz@*!, de megérte.

Őszinte leszek sosem lesz számomra közömbös, mert mindig is szeretni fogom valahol, de talán úgy érzem az idő segít, persze rá kellett jönnöm, hogy ez úgy megy hogy megszakitom vele minden kapcsolatot. Mert míg tartottam a kapcsolatot vele, ugymond legyünk barátok címmel, hiába volt melóhelyem, hobbim egyéb elfoglaltságom nem tudtam túllépni rajta. Ciki vagy nem, nem egyszer sírtam érte, illetve hibáztattam magamat, hogy hogyan lehettem ilyen hülye. Ma már ha nem is mondom teljesen okés vagyok, de sokkal jobban és pozitívan látom a dolgokat

2018. jún. 22. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!