Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jót tehetek még hogy elfelejtsem?
Ket dolgot tehestsz.
Az egyuk az, hogy letiltod, vegleg elszakitasz minden szalat ami hozzafuz, es varsz, mig el nem felented. Ez szenelyenkent valtozik, van akinek eleg par honap, van akinek tobb ev kell. Aztan ha ez megtortent, es az emleke elkezd halvanyulni, akkor keresel uj kalcsolatot.
A masik, hogy belemsz a szexkalcsolatba, megprobalod magadba bolonditani.
Hát át tudom érezni, mikor egy olyan társat találsz akivel mindent meg tudsz osztani, aki egésszé alakít, akivel mind komolyan is tudsz beszélgetni és mind hülyülni. Mikor vele vagy megszűnik tér és idő egyszerre. Nem egyszer volt mikor azon eszméltem fel hogy hajnali fél 5 lassan melozni kell menni, igaz olyan voltam mint a mosott sz@*!, de megérte.
Őszinte leszek sosem lesz számomra közömbös, mert mindig is szeretni fogom valahol, de talán úgy érzem az idő segít, persze rá kellett jönnöm, hogy ez úgy megy hogy megszakitom vele minden kapcsolatot. Mert míg tartottam a kapcsolatot vele, ugymond legyünk barátok címmel, hiába volt melóhelyem, hobbim egyéb elfoglaltságom nem tudtam túllépni rajta. Ciki vagy nem, nem egyszer sírtam érte, illetve hibáztattam magamat, hogy hogyan lehettem ilyen hülye. Ma már ha nem is mondom teljesen okés vagyok, de sokkal jobban és pozitívan látom a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!