Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt a munkahelyemen ismerkedtem meg azzal a férfival , akit a mai napig nem tudok elfelejteni . 2 hónapig találkoztunk , csóktól több nem volt . Szerelmesek lettünk . Mikor megtudta , hogy viszonzott az érzései időt kért , hogy gondolkozzon , mert családja van . Végül a családját választotta , amit én elfogadtam . Nem kerestem . Mikor ott hagytam a munkahelyem , ő felhívott , hogy találkozzunk . Nem akartam elmenni , de az érzések újra előjöttek és nem tudtam nemet mondani . Sajnos most újból ott tartok , hogy minden nap rá gondolok , rossz nélküle , mert tudom , hogy nem felejtett el . Hogyan engessem el ? Ép , hogy kezdtem kiverni a fejemből , erre újból az életembe lépett . A legrosszabb , hogy azt mondta állandóan rám gondol , de én tudom , hogy nem lehet közöttünk semmi , ezért is akarom elengedni .2018. jan. 5. 21:14
1/2 anonim válasza:
Pl ne beszelj irj rola. Es akkor elfeejted.
2/2 anonim válasza:
Ez hülyeség amit az 1-es írt. Attól hogy nem beszélsz és nem írsz róla még gondolni fogsz rá. Tapasztalatból mondom.
Talán próbáld meg lefoglalni magad, nem is a tested hanem inkább az agyad. Elfelejteni lehet így sem fogod, de talán enyhül a hiánya és nem fogsz annyit rá gondolni. Erre talán csak az idő lehet megoldás és az ha többet tényleg nem találkozol, de még csak nem is beszélsz vele. Már ha ténylegesen el szeretnéd felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!