Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szenvedek egy férfi miatt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szenvedek egy férfi miatt. Hogyan lehetne visszafordítani a romlást?

Figyelt kérdés

Megtetszett, közeledtem hozzá. Viszonozta. Az elején csodálatos volt, mert komolyan érdeklődött irántam, lelkes volt. Minden nap munka után dumáltunk chaten. Csináltuk kettesben programot (ha ez randinak számít, akkor randiztunk, de nem mondtuk ki hogy akkor ez randi). Totál beszerelmesedtem, a fellegekben voltam miatta, hogy ismerkedünk, boldoggá tett az egész. De sajnos, nem tartott sokáig, csak egynéhány hétig.

Aztán elkezdődött a romlás. Hogy nem ír, csak tök sokára. Nem beszélünk minden nap, találkozót emiatt szinte lehetetlen már összehozni. Pedig nem épített le teljesen, nem lett hirtelen elutasító, csak fényévekkel romlott az érdeklődése. Én még mindig azt érzem, mint az elején, de ő egyértelműen nem. És ettől szenvedek, hogy elveszítem. Talán már félig el is veszítettem, de nem akarom!!

2018. jún. 20. 15:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Még csókig se jutotttunk, azt hitttem már majdnem ottt tartunk, igazából ottt is voltunk, csak jöttt a pálfordulás.
2018. jún. 20. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Lépj tovább. Valoszinu ő is talált már mást,azért hanyagol,sose fuss pasi után,az megalázkodo.
2018. jún. 20. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudom, milyen érzés. Szenvedtem én is, mint a kutya. De egyszer sem mentem utána.

Közhely, de az idő segít. Kinél rövidebb, kinél hosszabb ideig tart. De tényleg így van. Soha nem felejtem el, de már nem fáj.

2018. jún. 20. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Minden bele.Tedd nyilvánvalóvá,hogy akarod!Lesz ami lesz. Ha egy alkalom egy alkalom.Ha tényleg annyira kell és vágysz rá!

A másik lehetőség,hogy hagyod elúszni,elengeded és marad ábránd.

Tedd fel magadnak a kérdést.

2018. jún. 20. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Számtalan oka lehet:

- megtetszett neki valaki más

- ő sem tudja, hogy mit akar

- csak egy kicsit kalandozott

Kölcsönösen kerestétek egymást? Vagy mindig csak az egyikőtök kereste a másikat? Az egyoldalú érdeklődés el szokott halni az érdeklődő részéről is.

Ha mindig ő keresett téged és te válaszoltál, akkor próbálkozhatsz azzal, hogy te keresed, lehet, hogy csak úgy érzi, hogy TÉGED nem érdekel.

Ha viszont eddig is csak te kerested őt, akkor sajnos ez ennyi volt, nincs értelme utána rohanni.

2018. jún. 20. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyelj én jàrtam màr ugy hogy egy aranyos pasival ismerkedtem chataltünk és sok volt bennünk a közös de kba 3randiig jutottunk .Az exe közbeszolt .Az is lehet hogy neki van vki a képben vagy vàlogat mivel nem érzi azt a bizonyos plusszt.
2018. jún. 21. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!