Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül a férfi sterilizálása? Szövődményei vannak? Befolyásolja-e a tesztoszteron szintet? Mik lehetnek a mellékhatások? Esetleg van rá mód, hogy visszafordítani? Vagy ha nem akkor a spermát le lehet adni?
Sziasztok a kérdésem adottak.
Igazából lehet durván hangzik,de most épülök anyagilag,karrierem alakul,mondhatni jól állok,sikeres vagyok.
Viszont ebből kifolyólag alig merek ismerkedni mert félek a nőkkel lefeküdni,hogy teherbe esik és akkor fizethetek,és nehogy ,,véletlen baleset" legyen :(
Én élni akarok,sikert sikerre halmozni,csajozni gondtalanul,utazgatni,ráadásul olyan meló fogok most kapni ahol utazgatni kell sokat.
Tudom furán hangzik,de én túl önző vagyok,hogy egy gyerekre költsem a pénzemet amikor én magamnak is sokba vagyok.
Ez eddig oké :)
De nem kaptam választ :)))
"én túl önző vagyok,hogy egy gyerekre költsem a pénzemet "
Abba belegondolni is túl önző vagy, hogy azok a csajok később valaki mással, kevésbé önző, komolyabb emberrel lesznek kapcsolatban, és olyan helyeken kell járniuk, ahol te megfordultál már előttük. Azért a többi férfinek is hagyhatnál valamit, nem te vagy egyedül a világon.
Később radikálisan megváltozhat a világnézeted, akkor is, ha furcsán hangzik. Rájössz, hogy a siker sikerre halmozása, a karrierépítés, csajozgatás nem tesz boldoggá és később mégis komolyabb kapcsolatot, gyereket szeretnél - de már nem lehet.
Nem lehet visszafordítani.
Remélem, elég ellenérvet írtam.
Grat #6-os a sutyerák válaszodhoz :)
Én kíváncsi voltam akik megcsinálták meg ilyesmi.
Fogalmad sincs az életemről.
Én legalább vállalom,hogy apaságra totálisan alkalmatlan vagyok,és nem is tudnék lemondani a dolgaimról egy gyerekért.
Ez inkább becsülendő aki ezt felvállalja,minthogy inkább belemegy sok pasi de a háta közepére se kívánja a gyereket csak belement.
Az mennyivel jobb őszintén?
Tönkremegy a csaj,a srác,és a kisgyerek élete is.
Pontos árat nem tudok, de pár tízezer körül van (nem nagy műtét).
Szövődmények minimálisak, de ha esetleg meggondolnád magad, akkor a rekonstrukció nem 100%, hogy működni fog. Adhatsz le előtte spermát, de ennek a tárolása nem olcsó.
A tesztoszteron szintre nincs hatással (sőt, az ondó mennyisége se változik).
Amúgy a Gugli a barátod "vasectomia" vagy magyarosabban "vazektómia" kifejezésekre keresgélhetsz, vagy urológián/andrológián (és nem andragógia) érdeklődhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!