Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül a férfi sterilizálása? Szövődményei vannak? Befolyásolja-e a tesztoszteron szintet? Mik lehetnek a mellékhatások? Esetleg van rá mód, hogy visszafordítani? Vagy ha nem akkor a spermát le lehet adni?
Sziasztok a kérdésem adottak.
Igazából lehet durván hangzik,de most épülök anyagilag,karrierem alakul,mondhatni jól állok,sikeres vagyok.
Viszont ebből kifolyólag alig merek ismerkedni mert félek a nőkkel lefeküdni,hogy teherbe esik és akkor fizethetek,és nehogy ,,véletlen baleset" legyen :(
Én élni akarok,sikert sikerre halmozni,csajozni gondtalanul,utazgatni,ráadásul olyan meló fogok most kapni ahol utazgatni kell sokat.
Tudom furán hangzik,de én túl önző vagyok,hogy egy gyerekre költsem a pénzemet amikor én magamnak is sokba vagyok.
Állj állj állj stop.
Miért lenne sz_r az életem,megdolgozok a sikereimért,nem mástól várok semmit.
Plusz nem használom ki a nőket a szó szoros értelmében mert nyíltan közlöm szándékaimat velük,hogy mit akarok és mit nem.
30 ezer körül van. Rutinműtét de visszafordítani nem minden esetben sikerül. A tesztoszteron szinted nem fog változni.
Az indokaid a magánügyed. Ha így látod jónak, tedd meg. Írtad hogy jól keresel, ha gondolod, adj le spermát, ha esetleg később meggondolnád magad.
Én sem szeretnék gyereket de mivel nő vagyok, nekem gyógyszert kell szednem életem nagy részében és még így sem lehetek biztos a dologban. Bár én nem a pénzt sajnálnám a gyerekre hanem egyszerűen nem szeretem őket és jóval egyszerűbb lenne az életem, ha pl. nem kellene a társadalom elvárásaival szemben érvelni plusz totál feleslegesen menstruálni 50+ éves koromig. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!