Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez tényleg szerelem lehet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg szerelem lehet? VAN ILYEN?

Figyelt kérdés
10 hónap együtt járás után lettem szerelmes belé. Érzem is a különbséget. Volt már valaki ugyanígy vagy az az igaz szerelem ami rögtön jön vagy 1-2 hónap után?

2018. jún. 20. 00:52
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Mindkettő lehet igaz szerelem. Nem ezen múllik.
2018. jún. 20. 00:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lenne. Az első látásra legtöbbször fellángolás. Az igazi szerelem később jön, mélyebb, tartósabb.

Örülj neki, élvezd amíg tart és vigyázzatok hogy sokáig így legyen. És ne felejtsétek: azért hogy így is maradjon minden nap tenni kell valamit.

2018. jún. 20. 00:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szerettem bele valakibe, hogy előtte két évvel találkoztam vele először. Szerintem az ilyen szerelem "igazibb", mint az, ami néhány hét leforgása alatt alakul ki az emberben olyasvalaki iránt, akit nem ismert még meg közelről, minden hülyeségével együtt.
2018. jún. 20. 04:42
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is így is és úgy is megtörténhet. Én például akkor jöttem rá (ismertem be magamnak), hogy szerelmes vagyok, mikor cca 1-1,5 hónapra eltűnt az életemből a csajszi. Előtte rengeteget beszéltünk, hülyültünk, szerveztünk közös programokat..., már-már mondhattam akkor hogy egyik legjobb és legőszintébb baráti kapcsolatom volt, mindent meg tudtam vele osztani és fordítva. Volt néhány alkalommal szex is, de megbeszéltük semmi komoly, csupán igényeink kielégítése. Közben mindketten más-más partnert kerestünk, én kisebb sikerrel. A hirtelen eltünése is egy kialakulóban lévő párkapcsolat miatt volt, de nem sokáig tartott. Mikor újra találkoztunk, vallottam szerelmet neki. Állítása szerint úgy néztem őt, mint egy öt éves az áhított dologra, mondjuk nagyon boldog voltam mikor újra láthattam. Azóta is együtt már 4. éve, de még mindig odáig vagyok érte
2018. jún. 20. 05:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Így is alakulhat a szerelem.

Nálam úgy szokott, hogy első talitól kezdve működik a kémia, fellángolás, amiből gyorsan szerelem lesz. Vagy pedig elmúlik a fellángolás, és sosem leszek szerelmes az illetőbe.

2018. jún. 20. 14:57
 6/6 he84 ***** válasza:
100%
Akkor alakulhat ki valójában szerelem, ha már jobban ismered az illetőt, ha gyakran vagytok egy hullámhosszon és jól megvagytok. Ez lehet akár pár hét, pár hóna múlva, de kár 1-2 év múlva is, függhet dolgoktól.
2018. jún. 24. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!