Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit vártok a fiútól az első randin? Milyen legyen? Hogy viselkedjen? Esetleg szerelmi vallomás, csók?
Első randira egy séta és/vagy egy kávé, limonádé, tea (valamelyik) bőven elég program. Én nem varom el hogy a pasi fizessen, szerintem az a legegyszerűbb ha mindenki a sajátját fizeti. Persze jól esik ha meghìv de csak úgy ha legközelebb és is visszahívhatom.
Nem kell se virág, se csoki se semmi ilyesmi.
Nekem a szerelmi vallomás, túl sok, úgysem tudnák akkor visszamondani mert gyors. És kellemetlen lenne.
A csók necces kérdés. Ha akkor találkozunk életünkben először (pl netes ismerkedés miatt) akkor gyors és sok. Még ha meg is van a vonzalom. Nem kell rohanni ebben.
Ha már ismertük egymást előtte akkor esetleg de max akkor ha olyan a hangulat. És annyira rá lennénk egymasra hangolva vagy esetleg már egy közeli ismerősi/haveri viszony volt előtte. Ez nagyon helyzetfüggő ,majd az adott szituációban eldől:D
Nekem igazából ilyenkor az a legfontosabb hogy sok mindenről lehessen őszintén, vidáman beszélgetni, viccelődni és megismerni a másikat. Semmi extra dologra nem vágyom. Ilyenkor még szexről meg házasságról sem beszélgetnék. Nekem ez az első találkozón nem tetszene de kinek mi.
Ennyi:)
Én ezeket vártam el anno:
- szerelmi vallomást inkább ne, első randin ez elég ijesztő, legalábbis abban az esetben tuti, ha előtte nem ismertétek egymást elég hosszú ideig... ha alig ismered, inkább azt hiszi a lány, hogy kamus vagy vagy debil
- lehessen vele beszélgetni, dobjon fel érdekes témákat (cserébe nyilván én is)... ne kivallatásszerűen faggasson, ne harapófogóval kelljen belőle mindent kihúzni, de ne is csak magáról pofázzon végig
- ne játssza magát meg, mert az később úgyis kiderül, és akkor marha ciki lesz és azt hiszi a lány, hogy hazudsz
- a legjobb, ha felajánlod, hogy fizetsz... vagy ha nagyon nem akarsz, akkor legalább kérdezd meg, hogy oké-e a lánynak a felezés, ne csak kukulva várd, hogy na, majd fizeti a sajátját
- legyél alkalomhoz, helyszínhez illően felöltözve
- ne vagánykodj, májerkedj, és főleg ne azzal, hogy bunkózol a pincérrel, ha étteremben vagy kávézóban vagytok
- első randin inkább ne kérdezgesd szexuális témákról és a fizetéséről, és lehetőleg azért a betegségek témakörét is hanyagoljátok (legalábbis az aranyér és társai-jellegűeket)
- én örömmel vettem anno, ha a srác olyan helyre vitt, ahol tényleg lehet beszélgetni, nem pl. moziba, vagy ha mozi, színház stb. volt, előtte-utána volt idő és mód beszélgetésre
- sztem ajándék, virág tök fölösleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!