Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy ismerősöm, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy ismerősöm, de mint kiderült, neki én hülye okok miatt nem. Szerintetek ebből még van visszaút?

Figyelt kérdés

Szóval pl. nekem van benn póthajam, mert ritka, béna lenne amúgy a hajam, így viszont szép és dús. Ezt amúgy sosem titkoltam, és mondta tegnap, hogy amúgy ez számára fura, hogy egy idegen ember haja van rajtam. És nem tudja elképzelni, hogy rajta pl. más ember haja legyen.

Aztán egyszer hallottam egy bárban, ahol sokan voltunk, beszélgettünk, hogy a haverjaival és azok barátnőivel miről dumálnak. Én épp másokkal beszélgetem, de fél füllel hallottam, hogy mondja, nem szereti a nagy melleket a nőn. Ez iszonyatosan bántott, mert én kifejezetten nagy mellű lány vagyok. És ezt eddig úgy tekintettem, mint az egyik nagyszerű csábítási eszközömet. Erre most tudtam meg, hogy na ja, nem rossz, de pont aki kellene, azt meg éppen ellenkezőleg: taszítja a mellbőségem.

Meg ezen a két dolgon kívül is vannak ijesztő jelek, amik arra utalnak, hogy nem vagyok a zsánere... Nem tudom már, hogy keltsem fel az érdeklődését. Nem csak tetszik, már rég bele is szerettem. De nem foglalkozik velem. De nem akarom elfelejteni, mást keresni. Annyi férfika van a világon, de nagyon ritkán találok olyat, aki ennyire megfog. Ő ilyen. Még küzdeni akarok érte, mert megéri.

2018. jún. 18. 02:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem még mindig a férfika a problémája veled, nem a külsőd....
2018. jún. 18. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Semmi más nem tetszik benne, csak az, hogy nem tudod megkapni. Egyszer meglenne, vagy járnátok pár hetet, aztán meg is unnád.

Hagyd a fenébe. Nincs annál szánalmasabb, mint amikor egy lány így hason csúszik a kukiért.

2018. jún. 18. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Kövezzetek meg, de engem a férfika nem zavarna annyira, mint a pasi, hapsi, stb...

Kérdező, szerintem ne erőltesd. Sose vezet jóra, ha valaki után futni kell, küzdeni érte, akár nő vagy férfi.

2018. jún. 18. 13:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Hiába küzdenél érte... ha nem tetszel neki, akkor nem tetszel neki. Ha nem egy paraszt, akkor nem is fog veled összejönni ilyen esetben, ha paraszt, akkor egy dugás erejéig, kb. Ritka olyan eset van, hogy megtetszik olyasvmi neked, amiről eddig tudtad, hogy nem tetszik. Gondolom, te sem fogod a legutáltabb kajádat boldogan enni, csak mert jót tesz neked.

Értem, hogy életedben először vkinek nem kellesz, és ez szar érzés, de ez a legtöbb embernek kb. mindennapi tapasztalat sajnos. Ezt is túl kell élni. Nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése.

Inkább keress máshol. Nem hiszem, hogy olyan ritkaság lenne egy hozzá hasonló férfi. Szerintem lehet, hogy most annyira bele vagy ebbe a helyzetbe őrülve, hogy nem is veszed őket észre a környezetedben.

2018. jún. 19. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!