Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha évek után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha évek után is eszembe jutnak?

Figyelt kérdés

4 éve ismertem meg két gyönyörű lányt az iskolában. Azon az éven nagyon jóban lettem mind a két lánnyal de főleg az egyikkel, akivel szinte mindennap, minden szünetben beszéltem. Mind a két lány tetszett de egyikkel se tudtam párkapcsolatban lenni. Az év vége nem úgy sikerült ahogy terveztem és három éve otthagytam a sulit. Attól kezdve mintha elfelejtettük volna egymást. Mind a két lánynak párja lett én is éltem az új életet, sulit, környezetet, de nem telt el úgy idő, hogy ne gondoltam volna rájuk. Aztán nem rég, mind a két lány szakított a barátjával. Egyikkel találkoztam is és beszélgettem vele pár percet, elmesélte, hogy mi történt vele.

Az utóbbi időben meg elég sokszor eszembe jutnak. Van egy olyan érzésem, hogy ez még nem lefutott "téma", itt még lesz egy fordulat vagy valami történni fog.

Vagy talán csak én űzök hiú ábrándokat, mert nem tudom felfogni, hogy egy éven át tartó mindennapos beszélgetések, jó kapcsolat, egyik percről a másikra megváltozik és nem keressük egymást, nem hiányoznak ezek. Makacs is vagyok, mert én sem keresem őket és ők sem keresnek engem. ÉS sajnos tanácstalan is vagyok. Nem tudom mit kellene tennem. Talán hagyni... 3 év telt el. Ha ez idő alatt nem volt semmi, akkor ezután se lesz. Vagy hallgassak a megérzésemre és várjak, mert úgy érzem itt még történni fog valami (igaz úgy nehéz ha egyik fél se lép....). Nem tudom. Kapcsolatba lépni félek velük, vagy nem tudom. Félek megint besülök. Annyiszor utasítottak már vissza, hogy már nem is merek kezdeményezni, főleg nem azoknál akik a múlt részesei.

Lehet talán le kellene mégis csak zárni a múltat? Rég volt már...

2018. jún. 16. 22:32
 1/1 anonim ***** válasza:
3 év az sok idő. sok minden történhetett velük,ki tudja mik. veled ezek alapján nem sok minden történt,ha fejben még ott jársz. szerintem,ha úgy érzed,az összes gondolatod rájuk megy,akkor keress megoldást. Cseréld le a gondolatod másvalakire,vagy keresd fel őket. De ez a várni a sült galambot , ráadásul fiúként,hát ez nagyon semmilyen. Ez senkinek sem vonzó. Éld az életet,mert telik. Sok szerencsét!
2018. jún. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!