Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jutnak eszembe minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jutnak eszembe minden nap az exeim?

Figyelt kérdés
2 kapcsolatom volt eddig, az első 2.5 évig tartott, nagy szerelem, meg minden, annak vége lett több mint egy éve, de fél éve még pár hónapig kavartunk, de annak is vége lett, aztán pár hónapja lett egy új kapcsolatom, az 2 hónapig bírta, én szakítottam, de mai napig mind a 2 fiú az eszembe jut. Nem szándékosan, nem is akarok már semmit tőlük, csak mindig bevillan, és már idegesít. Tudok ez ellen tenni?

2014. júl. 31. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert nem futtattad le még frissiben a forgotten.del fájlt
2014. júl. 31. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Addig amíg nem találsz valaki mást addig sokszor eszedbe fognak jutni. Nekem is sokszor eszembe jutott az exem még két év után is pedig összvissz egy hónapot jártunk és nem volt normális eleve én vetettem véget a kapcsolatnak, de hiányzott nem ő hanem maga az hogy van mellettem valaki. Azóta éve együtt vagyok a párommal és szinte egyáltalán nem jut már eszembe.
2014. júl. 31. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem az első kapcsolatom 4 évig tartott, már szakítottunk, de barátok maradtunk és konkrétan nem tudnék nélküle élni de sokszor eszembe jut hogy milyen volt mikor még együtt voltunk. Utána én is jártam egy pasival két hónapig. Ő szakított velem, de gyakran felhív hogy mi van velem így nehezen tudom elfelejteni. Elöször mindig sirtam miután letettük, de mostmár túltettem magam rajtuk, mert összejöttem egy sráccal akivel sokkal jobb mint velük volt. :) Szerintem pihend ki a két pasit aztán keress valakit, aki elfeledteti őket.
2014. júl. 31. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok *3 éve vagyok együtt a párommal bocsánat a num lock kinyomódott :)
2014. júl. 31. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!