Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális az, hogyha eszembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogyha eszembe jutnak a barátnőm exei, akkor teljesen ideges leszek?

Figyelt kérdés
Nem is az a kérdésem h normális e, mert tudom h nem az. Inkabb arra lennék kiváncsi, h másnál is előfordul e ilyen. Sajnos több dolgot tudok az előző barátairól, pedig egyáltalán nem voltam semmire se kiváncsi, nem is akartam tudni semmiről. De ha valamiről beugrik a volt barátja, olyan ideges leszek, h hihetetlen. Van ez ellen valami módszer? Sztem főleg az zavar, h ő mar több fiúval lefeküdt, nekem pedig ő volt az első. Én 20 eves vagyok, ő meg 21
2015. nov. 13. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Lúzer!
2015. nov. 13. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem általános jelenség, bár nyilván felesleges és butaság. Gondold végig, hogy miért zavar, és hogy miért nincs értelme, hogy zavarjon. Nem szabad a múltra féltékenykedni. A barátnőd túl van rajtuk, most veled van.
2015. nov. 13. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ideges leszek, pláne hogy még mindig azt siratta mikor már velem együtt volt. Csak kár hogy erre később jöttem rá. De utólag visszagondolva összeáll a kép.

Ő mondta el neked azokat a dolgokat? Mert nekem egy pár hónapon keresztül mindig megemlítette a sztorijaiban, mindig meg kellett említeni hogy ha mentek x helyre, akkor Ő IS ott volt, mert vele ment. Elegem lett ebből. Még mindig fáj ha erre gondolok. Azt meg nem is akarom tudni mit csináltak együtt. Képzelem. Na ha még azt is ecsetelte volna....

A fäszomnak kell emlegetni, ha ex akkor legyen ex.

2015. nov. 14. 23:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen ő mondta el ezeket, hasonlóan a hozzád. Engem se érdekelt a legkevésbé sem
2015. nov. 16. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!