Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járt már valaki így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már valaki így?

Figyelt kérdés
Hát láttam párszor egy férfit és tökre belézúgtam. Lehet hülyén hangzik,de ez van. Teljesen odáig vagyok érte ,azóta csak rá gondolok. Nincs sanyarú sorsom ,de most így jártam.
2018. jún. 13. 22:23
 1/6 A kérdező kommentje:
1 nem mindegy az?!
2018. jún. 13. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jártam.

Vagyis ezt azért erősen keverjük a vonzalommal.

Nem vagyunk szerelmesek abba akit nem ismerünk. Nem ismerjük a jó tulajdonságait a rosszakat stb. Ezért mi képzelünk neki azokat és ebbe a képbe érezzük, hogy szerelmesek vagyunk. Én így gondolom.

2018. jún. 13. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért nem kezdeményeztél nála? Olyan vagy mint itt a sok szűzfiú itt.
2018. jún. 13. 22:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert lehet van bnője/felesége. Vagy nem jövök be neki
2018. jún. 13. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, tinikoromban voltak ilyen elvakult belezúgásaim. Nem valódi hisz nem is ismered, csak egy róla kialakított képre vagy rákattanva
2018. jún. 14. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Kezdeményezz nála. Persze csak finoman, nem tolakodóan.

Totál értelmetlen azon filozofálgatni, hogy van párja, tetszel neki. Ezeket ő sem tudja rólad. Kár ezen a végtelenségig meditálni. Egyébként mit veszíthetsz?

2 opció van, hogy alakul valami vagy megtudod, hogy parja van, nem tetszel neki, akármi. De akkor is jobban kársz, mert továbblépsz és nem csak plátói érzelmeket táplálsz a irányában.

2018. jún. 14. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!