Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járt már valaki úgy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már valaki úgy lánnyal hogy egyáltalán nem tetszett? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Járnátok/jártatok úgy már nővel hogy minden szuper volt, de egyáltalán nem tetszett? Lehet így járni valakivel? Ha igen, akkor meddig? Működik a dolog? Volt valakinek erre konkrét példája?
2017. aug. 23. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Fizikai vonzalom nelkul nem mukodik a kapcsolat.
2017. aug. 23. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Van az az éhség amikor a tökfőzeléket is megeszed, sőt finomnak is érzed.
2017. aug. 23. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Én SZERETEM a tökfőzeléket.

Amúgy volt, de nem is tudtam hogy néz ki, csak egy kb. 7 évvel korábbi képet mutatott magáról. Érthető volt, hogy miért csak azt. Hamar vége is lett.

2017. aug. 23. 13:41
 4/6 Blackfun ***** válasza:
Haver kategóriába jó, de mint kapcsolat nem, ahhoz kell a fizikai vonzalom is.
2017. aug. 23. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
#2 nagyon igaz, velem ez történt :) de már vége, nem sokáig működött.
2017. aug. 23. 15:28
 6/6 Tizenhármas ***** válasza:

Nem. Neked hogy esne ha együtt lennél egy lánnyal, aki kicsit sem vonzódik hozzá?

Nagyon könnyen rámehet a lány önbizalma, és amúgyis érezni fogja.

Meg neked sem lesz jó, ha nem vonzódsz hozzá akkor maradjatok barátok. Talán egy nap még tetszeni is fog, de amíg nem, addig ne erőltesd, van amit nem szabad.

2017. aug. 23. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!