Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Folyton dolgozik és csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton dolgozik és csak esténként találkozunk heti 1-2x. Más is járt már az én cipőmben?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a barátommal. Nem élünk együtt és azért a kicsinél nagyobb táv van a lakhelyünk között. Mezőgazdaságban dolgozik mint diákmunkás és a nyáron, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor töltöttünk együtt akár egy fél napot is. Folyton késő este ér ide hozzám és kora reggel lelép mert minden nap dolgozik. Igaz, van hogy hetente tobbszor is átjön hozzám mint 2x. Én vagyok az önző, hogy magamnak akarom és neha elvárnám hogy lemondjon a munkáról, vagy mást is zavarna ez a helyzet?

Hozzáteszem ha elkezdődik az iskola akkor kollégista lesz azaz csak hétvégente találkoznánk es ez mar tavaly is rossz volt.

2017. júl. 31. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Nem som ertelme van ennek a kapcsolatnak
2017. júl. 31. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Te vagy az onzo. Inkabb ertekelned hogy dolgozik es nem jatszik nonstop mint a a tobbi korabeli. Esetleg azon is elgondolkodhatnal hogy nem a penz kell-e neki es azert dolgozik. A kerdes inkabb az miert nem dolgozol te is?
2017. aug. 1. 00:16
 3/7 A legrosszabb ***** válasza:
14%
A kérdező azt fájlalja, hogy nem járnak minden hétvégén soundozni, ozorázni, meg tengerpartozni, mert a barátnök folyton posztolnak Fészen, meg Instán, és hát tök ciki, hogy a pasija nyári melóban keres egy kis zsebpénzt, hogy később jobb legyen. Na látjátok, ezért fut minden párkapcsolat zátonyra, mert a férfiak le tudják kötni magukat pénzkereséssel, hobbikkal, barátokkal, a nők meg a nagy semmittevésük közepette már másik farokról agyalnak. Undormány minden nő!
2017. aug. 1. 00:31
 4/7 A legrosszabb ***** válasza:
Jav.: barátnők*
2017. aug. 1. 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezért jó nyugdíjassal ismerkedni,mert nekünk tengernyi a szabadidőnk és kis is vagyunk éhezve rendesen.:P 68/F
2017. aug. 1. 02:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

persze majd az meg tetszeni fog mikor viszi a pici popsidat horvatba nyaralni, meg welness 7végére :D

a mezőgazdaság ilyen, nyáron tömény munka kíméletlenül.

ez a távkapcsolat átka. sztem értékeld h napi 15 óra meló után még van ereje egyáltalán meglátogatni téged, és nemcsak bezuhan az ágyba 2 sör mellett és elalszik a tv-n.

2017. aug. 1. 07:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Elárulom, egy átlag felnőtt kapcsolatban sincsenek összenőve az emberek, mivel jó esetben mindketten dolgoznak. Ha esetleg olyan a munkahely, akár több műszakban és lehet sokszor épp váltják egymást. Ja meg az a "néha mondjon le a munkáról" dolog nem úgy működik ám. Ideje lenne felnőni királylány...
2017. aug. 1. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!