Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton dolgozik és csak esténként találkozunk heti 1-2x. Más is járt már az én cipőmben?
Egy éve vagyunk együtt a barátommal. Nem élünk együtt és azért a kicsinél nagyobb táv van a lakhelyünk között. Mezőgazdaságban dolgozik mint diákmunkás és a nyáron, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor töltöttünk együtt akár egy fél napot is. Folyton késő este ér ide hozzám és kora reggel lelép mert minden nap dolgozik. Igaz, van hogy hetente tobbszor is átjön hozzám mint 2x. Én vagyok az önző, hogy magamnak akarom és neha elvárnám hogy lemondjon a munkáról, vagy mást is zavarna ez a helyzet?
Hozzáteszem ha elkezdődik az iskola akkor kollégista lesz azaz csak hétvégente találkoznánk es ez mar tavaly is rossz volt.
persze majd az meg tetszeni fog mikor viszi a pici popsidat horvatba nyaralni, meg welness 7végére :D
a mezőgazdaság ilyen, nyáron tömény munka kíméletlenül.
ez a távkapcsolat átka. sztem értékeld h napi 15 óra meló után még van ereje egyáltalán meglátogatni téged, és nemcsak bezuhan az ágyba 2 sör mellett és elalszik a tv-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!