Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tizenhet evvel fiatalabbpasi flörtölget velem az rám nézve szégyen?
Anyam mondta h nagy szégyen h egy pasi akiafiam lehetne bamulgat meg erdeklödik stb , es hiaba nem en provokalom, mert mindig a nönek szégyen es a nöt hibaztatjak ha egy ferfi felfigyel rá , es amúgy is ez egy lehúzó dolog es ciki rámnézve , h körulöttem sertepertél a fiú.
Ti hogy latjatok ? En nem okoztam ezt
Ne haragudj, de tényleg ilyen hülye anyád van? Soha, egész életemben nem hallottam ekkora nagy ótvar baromságot, még most is a szemeim forgatom.
Ha vonzó nő vagy, tök normális, hogy a fiatalabb férfiak is felfigyelnek rád. És miért szégyen korkülönbséggel kapcsolatban lenni? Ezt meg tudja magyarázni anyuci a nagy bölcsességével? Szerintem sem...
Az ilyenektől az Isten mentsen meg...
Én egész életemben a nálam idősebb nőkhöz vonzódtam, a párom és köztem 14 év van, az Ő javára. Köszönjük, jól megvagyunk. Az ilyen megvető, irigy embereken meg csak szánakozni tudok.
Köszönöm a valaszokat
Azt mondta h ki is rúghatnak emiatt ngem , a srac huszoneves , nem kiskorú , de h milyen csömör vagyok mit szólnak hozzá a kolleganök es hutsem le a sracot stb
Ugyan már!!! Miért lenne rád nézve szégyen ha tetszel egy fiatalabb férfinek. Nincs ebben semmi rossz. Természetes dolog.
Ne izgulj ezen
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!